Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Davos Klosters sírégió Svájc


A Davos-Klosters sírégió egyike Svájc legnagyobb hagyományokkal bíró téli-nyári üdülőközpontjainak, ezért tagja a Best of the Alps szövetségnek is. Davos városa számos híres sporteseménynek (tenisztornák, díjlovaglás) és politikai világtalálkozónak adott már helyszínt. Itt írta Thomas Mann a "Varázshegy" című regényét, amelyet a hegyek szépsége ihletett. A területet a két település Davos és Klosters, valamint a körülöttük magasló öt hegy alkotja: Jakobshorn, Rinerhorn, Parsenn, Madrisa, Pischa. A síterepek rendszeres síbusz- ill. vonatjáratokkal vannak összekötve egymással.
Az autót érdemes a szállás mellett hagyni, hiszen a helyi közlekedés tökéletesen megoldja a települések és a sípályák közti utazást. Természetesen éjszaka sem áll meg az élet, számos kivilágított sí- és szánkópálya, éjszakai sportrendezvény, valamint diszkók és klubok várják azokat, akik még elég energiát éreznek magukban az egész napos síelés után.
Itt található Svájc második leghosszabb lesiklópályája: a Weissfluchjoch - Kürblis között 12 km-en keresztül csúszhatunk folyamatosan!A sírégióhoz kapcsolódó fórum itt érhető el. »
Bővebb infó: www.davos.ch/
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.