Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Val di Fiemme sírégió Olaszország


A Dolomitokban fekvő Valle di Fiemme-t széles, vastagon hóágyúzott pályák, és kényelmes ülőszékes felvonók jellemzik. A liftek kapacitása 72 ezer fő/óra. A régióban a fent felsorolt síterületeket találhatjuk. A síterületek között síbusz közlekedik.
Elbűvölő környezetben található Passo Rolle síterep, melynek öt felvonója a Cimon della Palától szállítja a síelőket 11 különböző pályára. A leghíresebb mind közül a fekete "Paradiso", mely nemzetközi versenyek színhelye, lenyűgöző panorámát biztosít látogatóinak, különösen naplementekor. A snowboardosok a 12 korláttal és 4 ugratóval rendelkező Rolle Railz Parkban gyakorolhatnak. A sífutókat 5 km sífutópálya várja, a túrázók figyelmébe a Pale di San Martino lábánál elterülő, Malga Venegiából Baita Segantinibe vezető túraútvonalat ajánljuk. A Guardia di Finanza síiskolának, amely hegyimentőket és síjárőröket képez, itt Passo Rollében van a központja.
A modern világításnak köszönhetően éjszakai sízés is lehetséges. A sícentrum része a Dolomiti Superski régiónak.A sírégióhoz kapcsolódó fórum itt érhető el. »
Bővebb infó: www.visitfiemme.it
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.