Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s
Montenegró
Kolasin
Hozzáadás a kedvencekhez
SÍTEREP ADATOK
Magasság 1420 - 2072 m
Szintkülönbség 652 m
Sípályák hossza 45 km
Liftek száma 7
20 km
20 km
5 km
Húzólift
3
Ülőlift
4
Budapest: 750 km, 9 óra 16 perc Útvonalterv
Értékelés:
5 (3)
Értékelők listája ›
INFORMÁCIÓK
BEMUTATÁS
A montenegrói síterepek történetének legnagyobb fejlődésén mennek keresztül, miután a kormány felismerte a nyári turizmus mellett az országban rejlő kiaknázatlan lehetőségeket a téli turizmus területén is. A befektetésekre hatalmas forrásokat különítettek el, melyekből a legnagyobb projekt az egykori "Bjelasica" néven futó megvalósuló Kolasin síközpont. A település közelében először kiépült a Kolašin 1450 síterep, majd később a Kolašin 1600. (A számok a tengerszintfeletti magasságokat mutatják)

A 2021/22-es szezonban került sor a nagy áttörésre, amikor egy közös sílifttel összekötötték a két síterepet egy hatszemélyes ülőlifttel. A lift mellett kilenc új pálya, 10,5 kilométer hosszban is megépült, de a hóágyúkat még nem telepítették ezen pályák mellé, így gyakorlatilag nem átsíelhető a két síterep. A valós összeköttetés után a közös síterep 45 kilométernyi pályával büszkélkedhetne.

A már átadott 2 db 6 személyes "lecsatolós" ülőlift és számos új sípálya mellett új szállodák és apartmanházak, valamint éttermek és más kiszolgálóépületek is létesülnek.
Olvasd tovább
FOTÓK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.