Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

  Kolasin Montenegró

Síterep adatok
Magasság
1420 - 2035 m
Szintkülönbség
615 m
Sípályák hossza
45 km
Liftek száma
7
4
3
20 km
20 km
5 km
Budapest: 755 km, 9 óra 27 perc Útvonalterv
Kolasin - fotók a síterepről
Nézd meg a képeket Töltsd fel te is képeidet!
A síterep bemutatása
A montenegrói síterepek történetének legnagyobb fejlődésén mennek keresztül, miután a kormány felismerte a nyári turizmus mellett az országban rejlő kiaknázatlan lehetőségeket a téli turizmus területén is. A befektetésekre hatalmas forrásokat különítettek el, melyekből a legnagyobb projekt az egykori "Bjelasica" néven futó megvalósuló Kolasin síközpont. A település közelében először kiépült a Kolašin 1450 síterep, majd később a Kolašin 1600. (A számok a tengerszintfeletti magasságokat mutatják)

A 2021/22-es szezonban kerül sor a nagy áttörésre, amikor egy közös sílifttel összekötik a két síterepet. Jelenleg már a tesztelési szakaszban tart a K7-es nevű, hatszemélyes összekötő lift építése. A lift mellett kilenc új pálya, 10,5 kilométer hosszban is megépült az idei szezonban. Az összeköttetés után a közös síterep 45 kilométernyi pályával büszkélkedhet.

A már átadott 2 db 6 személyes "lecsatolós" ülőlift és számos új sípálya mellett új szállodák és apartmanházak, valamint éttermek és más kiszolgálóépületek is létesülnek.
Olvasd tovább
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »