Menü ≡

  Látky Szlovákia

Síterep adatok
Magasság
940 - 1035 m
Szintkülönbség
95 m
Sípályák hossza
1,2 km
Liftek száma
3
3
1,2 km
Síszezon időszaka: 2020.12.19. – 2021.04.05.
A síterep jelenleg zárva van, a sípályák nem üzemelnek.
Budapest: 193 km, 2 óra 37 perc Útvonalterv
Felnőtt napijegy: 17 EUR    Gyerek napijegy: 15 EUR
Időjárás előrejelzés
MaHolnapHolnapután
-5°C
3°C
-7°C
0°C
-7°C
1°C
Hójelentés
A síterep jelenleg nem üzemel, ezért nem szolgáltat hóadatokat.
A síterep bemutatása
A Hotel Zerrenpach szomszédságában lévő síközpont a Vepor hegységben található, 25 km-re Detvától. Enyhe lejtésű, hóágyúzott sípályáinak összhossza 1.2 km, ezen kívül egy 70 m hosszúságú gyermekek, ill. kezdők részére alkalmas pályával is rendelkezik. Azoknak, akik napközben nem érnek rá sízni, a lesiklópályák az esti órákban is rendelkezésre állnak. A központ környékén elegendő természetes hó esetén sífutásra is nyílik lehetőség.

A központ további felszereltsége és szolgáltatásai: síiskola, síóvoda, síszerviz, sí- és hódeszkakölcsönző, szociális helyiségek, ingyenes parkoló, széles kínálattal rendelkező büfé, étterem, szállás.

Megközelítés
Budapest - Salgótarján - Somoskőújfalu (határátkelő) - 71-es út Losonc (Lučenec) irányába, majd tovább az 50-esen Zólyom (Zvolen) felé Kriványig (Kriváň), ott jobbra Hriňová-ig (Herencsvölgy) az 526-oson - onnan 13 km Látky-Prasivá (Látky község után kb. 3 km) Hnúą»a felé az 526-oson. Az útnak az utolsó hegyi szakaszán télen hóláncra is szükség lehet. A határon van pénzváltási lehetőség. A szlovákiai útszakaszon autópálya-matrica váltása nem szükséges.
Olvasd tovább
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »