Menü ≡

  Las Lenas Argentína

Síterep adatok
Magasság
2200 - 3430 m
Szintkülönbség
1230 m
Sípályák hossza
52 km
Liftek száma
13
6
7
5 km
12 km
35 km
A síterep jelenleg zárva van, a sípályák nem üzemelnek.
Felnőtt napijegy: 3400 ARS    Gyerek napijegy: 2700 ARS
Időjárás előrejelzés
MaHolnapHolnapután
-4°C
2°C
-4°C
3°C
-6°C
2°C
Hójelentés
A síterep jelenleg nem üzemel, ezért nem szolgáltat hóadatokat.
A síterep bemutatása
Las Lenas a délen fekvő Mendoza megyében található, San Rafaeltől kb. 200 km-re. A legközelebbi nagyváros Santiago - Chile fővárosa, amely légvonalban kb. 160 km-re található. A sícentrumot a 80-as években kezdték kiépíteni, a francia síterepekhez hasonlóan itt is nagy apartmantelepeket találhatunk közvetlenül a pályák mellett.
Az 52 km hosszú és változatos nehézségű sípályához egy négyüléses, hat kétüléses és hat húzólift tartozik. A leghosszabb pálya hossza 7 km és 1200 méter szintkülönbségű! Kiváló lehetőségek vannak off-piste sízésre is, de ha még ezzel sem elégednénk meg, helikopteres szűzhósízésre is benevezhetünk.
Argentína egyik legmagasabban fekvő síterepén kb. 3000 vendégágy fogadja a turistákat. Esténként pezseg az élet: az esti sízés mellett bárokban, éttermekben, diszkókban és kaszinókban tölthetjük el az időnket. A síbérlet ára főszezonban igen borsos, az osztrák Schladming Sírégió áraival vetekszik, azonban a közép- és mellékszezonban jelentős kedvezményekre tehetünk szert. A helyi szolgáltatások árait a helyiek drágának tartják, de az észak-amerikai, vagy európai síterephez szokott külföldi turisták itt kedvező árakkal találkoznak pénztárcájukhoz mérten.
Olvasd tovább
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »