Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztrália
Hotham Alpine Resort
Hozzáadás a kedvencekhez
SÍTEREP ADATOK
Magasság 1450 - 1845 m
Szintkülönbség 395 m
Sípályák hossza 30 km
Liftek száma 14
6 km
12 km
12 km
Húzólift
5
Ülőlift
9
A síterep nyitva van. 14 km pálya és 11 lift üzemel. Részletek
Felnőtt napijegy: 232 AUD
Régióbérlet: Epic Pass
Értékelés:
3 (1)
Értékelők listája ›
INFORMÁCIÓK
BEMUTATÁS
Télen fehér ruhát öltenek Victoria állam havas hegyei, és kezdetét veszi a síélet az ottani terepeken, így a Mount Hothamen is. Az ausztrál síelés „ellenzői” legtöbbször a lapos pályákat emlegetik fel. Tény, hogy aligha találunk olyan duplagyémántosokat, mint Kanadában vagy az Egyesült Államokban, de Chamonix meredélyeit is hiába keressük itt. Ez alól talán kivételt képez Hotham, ahol ausztrál viszonylatban kiemelkedően magas a meredekebb lejtők száma, sőt állítólag itt találjuk az igazán nagy kihívást jelentő lejtőket. Talán nem véletlen, hogy a jó síelők és deszkások közt óriási népszerűségnek örvend a síterep, ráadásul Victoria állam síterepei közül itt esik a legtöbb hó, így akár pályán kívül is kalandozhatunk az eukaliptusz fák közt.
Természetesen a legtöbb ausztrál síterephez hasonlóan, itt is kiemelt figyelem kíséri a családosokat; a jól felszerelt síiskola mellett bébi csőszök, családbarát hotelek és gyermekbarát éttermek várják a szülőket és lurkókat egyaránt. A korán kelők csütörtöktől vasárnapig már reggel fél nyolctól használhatják a Heavenly ülőfelvonót, és ha még ez sem lenne elég; este fényárban úszó pályákon húzhatjuk az íveket. A freeriderek érvényes bérlettel ingyenes cat skiing túrákon vehetnek részt, ahol guide kalauzolja az érdeklődőket Hotham mélyhó birodalmába.
A síelésen kívül hótalpas túrákon vehetünk részt, belepattanhatunk egy kutyaszánba, vagy rá egy hómobilra. Egyszóval Hotham hihetetlenül gazdag programajánlattal várja a tél szerelmeseit júniustól szeptember végéig.
Olvasd tovább
IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS
Ma
-5°C
6°C
Holnap
-1°C
2°C
Holnapután
-6°C
5°C
7 napos előrejelzés
HÓJELENTÉS
Hóréteg 49 - 78 cm
Lift üzemben 11/14
Pálya üzemben14 km
Utolsó havazás 2024.07.22.
Részletes hójelentés
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.