Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Németország
Oberhof
Hozzáadás a kedvencekhez
SÍTEREP ADATOK
Magasság 718 - 835 m
Szintkülönbség 117 m
Sípályák hossza 800 m
Liftek száma 2
800 m
Húzólift
1
Ülőlift
1
Budapest: 917 km, 9 óra 10 perc Útvonalterv
Felnőtt napijegy: 28 EURGyerek napijegy: 20 EUR
Értékelés:
2 (1)
Értékelők listája ›
INFORMÁCIÓK
BEMUTATÁS
Oberhof Németország egy kisebb, családok és síelni tanulók számára ideális síterepe, melynek legmagasabb pontja 835 méter. 117 méter szintkülönbséggel és 800 m kék pályával rendelkezik. A pályarendszert összesen 2 darab felvonó szolgálja ki, közülük 1 ülőlift, 1 húzólift. Ezen kívül van egy 60 méter hosszú varázsszőnyeg, ami a teljesen kezdőket segíti. A sípályákat már decembertől hóágyúzzák és általában március közepéig tart nyitva. A freestyle kedvelői is találnak itt egy pályát különböző ugratókkal és akadályokkal. Kezdő freestyle-osoknak is ajánlott hely, ahol be lehet gyakorolni az első ugrásokat.

Oberhof ismert sífutóparadicsomként is. Megfelelő hóviszonyok esetén összesen 160 km kezelt sífutópálya található a Türingiai fenyves erdőkben, a klasszikus és skating stílusban sífutók számára egyránt kialakítva. Nemzetközi sífutóversenyek és edzések helyszíne is Oberhof, természetesen sífutóiskola is van. Van itt egy fedett sífutó- és biatlonpálya is, ahol időjárástől függetlenül is lehet róni a köröket, ezt versenyzők és amatőr sportolók is igénybe vehetik egész évben.

A téli időszakon kívül a hegyen bringapark üzemel. A LOTTO Thüringen BIKEPARK Oberhof Németország egyik legnagyobb és legváltozatosabb bringaparkja, ahol 10 km-es pályarendszer várja a kerékpárosokat, köztük pumpapálya, mountainbike pályák összesen 11 nyomvonalon.
Olvasd tovább
IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS
Ma
10°C
15°C
Holnap
11°C
22°C
Holnapután
10°C
19°C
7 napos előrejelzés
HÓJELENTÉS
A síterep nem szolgáltat hóadatokat.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.