Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Seefeld sírégió Ausztria

A sírégióhoz összesen 30,7 km sípálya és 25 felvonó tartozik.
A sírégió az alábbi síterepekből áll:

Alig találni még egy ilyen alpesi régiót, amely oly színes és változatos kínálati palettával várja a téli és nyári üdülővendégeket, mint a Seefeld olimpiai régió, amely Tirol tartományi fővárosától mindössze 20 kilométernyi távolságra található. Seefeld tagja a legpatinásabb alpesi üdülőhelyeket képviselő Best Of The Alps szövetségnek 37 km pályával és 27 felvonójával. A vendégsereg összetétele kifejezetten nemzetközi és a régió földrajzilag is kedvező fekvésének köszönhetően igen kedvelt a turisták körében. Az üdülővendégeknek télen és nyáron egyaránt számtalan sportos és kulturális program áll rendelkezésére. A szállásokat tekintve is egyedülállóan széles a választék az ötcsillagos szállodától az otthonos parasztházakig. Seefeld nemcsak hamisítatlan vendégszeretetéről, hanem nagyszerű ünnepeiről és romantikus rendezvényeiről is híres.
A Seefeld olimpiai régió öt települése Leutasch, Mösern, Reith, Scharnitz és Seefeld egy 1200 méter magasan található fennsíkon kínál az üdülővendégeknek számtalan üzletet, bárt, borospincét, sörözőt és éjszakai mulatót. A kínálatot a seefeldi sétálóutcában található kaszinó teszi teljessé.

Seefeld három alkalommal adott helyet a téli olimpiának sífutás és északi kombináció versenyszámban.

Seefeld külterületén található még két minisíterep, a Geigenbühellift és a Birkenlifte. Ezekre, és nagyobb terepekre érvényes regionális síbérlet a Happy Ski Card.A sírégióhoz kapcsolódó fórum itt érhető el. »
Bővebb infó: www.seefeld.com/
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.