Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

  Snow Arena (beltéri) Litvánia

Síterep adatok
Sípályák hossza
1,3 km
Liftek száma
2
1
1
200 m
1,1 km
Budapest: 1246 km, 12 óra 58 perc Útvonalterv
Snow Arena (beltéri) - kapcsolódó információk
A síterep bemutatása
2011 augusztusában nyílt meg Litvánia első és eddig egyetlen fedett sípályája. A síközpont a litván-lengyel-fehéroroszországi hármashatár közelében fekszik, Druskininkai település külterületén.
A síarénának rögtön két érdekessége is van. Oroszország kivételével ez az első kelet-európai fedett csarnok. Több egykori szocialista országban, számos hasonló terv született az előző években, de sehol sem mertek belevágni.
A másik érdekesség, hogy a litván megoldás egyszerre kínál beltéri és kültéri síelést is, mivel a csarnok mellé egy igazi szabadtéri pályát is építettek, amelyen a csarnok tetejéről indulnak és a csarnok aljához érkeznek a síelők. Ezzel az ügyes, de egyben időjárásfüggő megoldással, jelentősen nőhet a látogatók száma.
A beltéri részen két pályát és egy snowparkot építettek. A park leginkább a deszkásoknak készült. A két belső pálya közül a tanulópálya 30 méter széles és 150 méter hosszú, míg a nagypálya 460 méter hosszú lesz, 66 méteres „szintkülönbséggel”. Ehhez jön még a kültéri pálya, amely 640 méter hosszban használható, az ígéretek szerint +5 fokos hőmérséklet alatt.
Olvasd tovább
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.