Ausztria
Sonnenkopf - Klostertal
Hozzáadás a kedvencekhez
SÍTEREP ADATOK
Magasság 1000 - 2300 m
Szintkülönbség 1300 m
Sípályák hossza 29,5 km
Liftek száma 9
12,8 km
15,9 km
800 m
Húzólift
4
Ülőlift
4
Kiskabinos lift
1
Budapest: 839 km, 8 óra 24 perc Útvonalterv
Felnőtt napijegy: 49 €Gyerek napijegy: 28.50 €
Értékelés:
3.8 (9)
Értékelők listája ›
INFORMÁCIÓK
BEMUTATÁS
Az 1975-ben megnyitott síterep manapság már egy igazi nemzetközi síközpontnak számít, ahol az osztrákok mellett számtalan külföldi vendég tölti téli pihenését. Az évek során óriási összegeket költöttek Sonnenkopfra, 10 millió euróból építették meg a nyolcszemélyes kabinost, ami egészen a Sonnenkopf platóra visz fel, hegyállomása 1840 m-en van. Továbbá a majd két kilométer hosszú Obermuri felvonót egy modern négyülésesre cserélték le, stb.
Sonnenkopf igencsak hóbiztosnak mondható, így még áprilisban is nyugodtan tervezhetünk ide síútat. Különösen hótartó a Sonnenkopf plató része. Gyerekek részére bizonyára nagy élményt nyújt a Schneemannland, ahol játékosan ismertetik meg velük a téli sportokat. Eközben a szülők nyugodtan sízhetnek. A freeride hívei sem fognak csalódni. Talán az egyik legjobb freeride pálya az Obermuri aló állomásától kiinduló és az Obermoos libegőnél végződő lejtő.
Deszkásoknak Sonnenkopf több részén is van funpark félcsővel, boarder cross pályával, kidobókkal s egyéb finomságokkal. Ami pedig az aprés ski-t illeti: a Kelo bár mindenképpen megér egy estét, akár többet is.
Olvasd tovább
IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS
Ma
5°C
8°C
Holnap
5°C
7°C
Holnapután
4°C
8°C
7 napos előrejelzés
HÓJELENTÉS
A síterep nem szolgáltat hóadatokat.
FOTÓK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.