Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

klimás kiemelt beszámolói
klimás
1 élménybeszámolót írt
1
14 éve tag
Ausztria
Saalbach
2010.02.15.
Sziasztok!
Mi is megjártuk a Saalbachi "katlant".
A kialakult véleményem 1 éves sielő múlt alapján :
Először a pozitívak : a liftek-felvonók szerintem kifogástalanok.A pályák állapota reggelre elfogadható volt. Nagyon kellemes dolog,hogy a buszokon a bérlettel oda és annyiszor utazunk amennyiszer csak akarunk.
A pályák amiket bejártam:22-22a , 32-32a,46, 52, 56.Itt az 56-ról igaz tiltott úton egész a házig tudtunk lecsúszni egy erdei úton.
A szállással semmi gondunk nem volt /Turnerhof panzió/ , bőséges vacsora, gyors kiszolgálás, repeta ha kellett stb. És volt mindig melegvíz:))))


Most a negatív élmények: való igaz, a kék jelzés sok helyen simán piros is lehetne, sok annyira meredek rész van az említett pályákon ami nekem komoly gondokat okozott. Aki, mint én is, kezdőként rátéved az ilyen helyekre, hát bizony inába szállhat a bátorsága....
Délutánra különösen megerőltetőek voltak a buckásodás miatt az említett szakaszok.

Lehet, hogy a homlokomra van írva /csak én nem látom/, hogy hülyének lehet nézni, két egymás utáni napon is megpróbáltak átverni a hüttében a pénztárnál 10-12 Euróval. A reklamáció után egy laza entschuldigunggal elintézték a dolgot, ezt azért nem vártam tőlük......És nem vendégmunkások voltak....

Összességében nagy élmény volt az egy hét, bizonyára elmegyek még arra a tájra újra.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.