Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

Bendzsoo kiemelt beszámolói
Bendzsoo
2 élménybeszámolót írt
2
16 éve tag
Hello!
Nekünk sikerült ma síelni Aranyoson egy elég jót. 12 -en mentünk Békésről, meg a környékről síelni. Mi már reggel 9 kor kint voltunk a pályán magyar idő szerint, és akkor még egész közel le tudtunk parkolni a pályához, és még egy párat tudtunk úgy felvonózni, hogy szinte nem is kellett várni a sorban. De aztán... kritikán alulian sokan voltak, és az a tulakodás, ami a felvonónál volt, az embertelen.
Szóval nagy tömeg volt a hideg ellenére is. Reggel -6 aztán nap közben -3, majd délután -8 fok volt. A pálya reggel rendben volt. De később eléggé kikopott. A fenti rész már dél körül tiszta jég, és elég kevés hó van fent. Egy csomó helyen kilóg a fű a ha, meg jég alól. Bucka is elég sok van, bár nekem ezzel nincs bajom, mert ugratásra nagyon jó.
Összesítésben én nagyon élveztem, főleg azért mert ebben az idényben most volt először léc a lábamon. :)
Bendzsoo
2 élménybeszámolót írt
2
16 éve tag
Most vasárnap voltunk kint síelni Aranyoson. Eszméletlen király volt. Délelőtt sütött a nap, és remek volt az idő is. Igaz kicsit sokan voltak a felvonónál a sorban, de még elviselhető. Délután leszállt a köd, de nem is akármilyen. 3 méternél nem lehetett többet látni, és az eső is eleredt. De így nem kellett senkire sem várni a felvonónál, mert kb. tizen voltunk csak olyan elszántak, hogy a köd és az eső ellenére síeljünk.
A hóvastagság kb. 50 cm lehet és elég jól gondozva van, bár délutánra már kicsit buckás volt a fenti rész.
Összességében nagy élmény volt novemberben síelni. Ha valaki megteheti, csak ajánlani tudom, hogy menjen és síeljen. :)
aranyos-2007-11-25.jpg
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.