Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

csili kiemelt beszámolói
csili
1 élménybeszámolót írt
1
17 éve tag
Sziasztok!!

Pénteken jöttem haza St. Gervaisből.
1-2 infó......

Út: M7 - 8as útvonalon mentünk...... nem érdemes az M1 felé menni, mert hosszabb kb 100km-el, teli van trafipaxal és a 8ason is simán lehet normális tempóban menni. Odafelé megálltuk az olaszoknál aludni, de összeségében kissebb nagyobb megállásokkal kb 14 óra volt az út, de kerülni kellett valahol asszem az olaszoknál, mert le volt zárva valami. Visszafelé 13 óra volt, de akkor meg Milano környékén ültünk a dugóban.

Pálya: Havat nem sokat láttam, bár egy keveset össze tudtak túrni egy pár pályára, de sajna csütörtökön elkezdett szakadni az eső, úgy hogy max vizisíelni tudtuk volna..... volt 1-2 pálya ami tiszta jég és sár volt...
A hegyi kocsmák elég drágák...Pl: egy nagy korsó sör (asszem 8dl) 12 euro, sültkrumpli virslivel 10 euro...

Szállás: A Panoráma apartmanházban voltunk. Elég kultúrált volt, bár mint jó francia szokáshoz híven olyan volt hintha törpéknek tervezték volna.
Kicsik a szobák, a francia ágyat még a legjobb indulattal sem nevezném annak, kevés szekrény, ja és nincs mikró csak grillsütő.......stb.

Összeségében, ha lett volna hó akkor egész jó lett volna, de azért még mindíg Olaszország a nyerő.

Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.