Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Ron87 kiemelt beszámolói
Ron87
1 élménybeszámolót írt
1
15 éve tag
Négy napot töltöttünk a Május 1-i hosszú hétvége révén Mölltalon(május 1-4)
Péntek délelőtt értünk a gleccser aljához, fent, nem éppen a legszebb idő fogadott minket. Felhőbe-ködbe burkolózott a hegy, a hőmérséklet is elég magas volt(2800m-en 1-2 C)
Délutánra a pályák alja már kásásodott, nehéz lett a hó.
Szombaton reggel hatalmas szél fogadott minket köddel párosulva, ennek következtében le is állították a felvonókat, úgy 1 óra magasságában, a délutánt kirándulással töltöttük, a völgyben gyönyörű napsütés várt minket.
Vasárnapra jó időt jósoltak, ezért az első gleccservonatot elérve elsőként érhettünk fel, sajnos nem épp a beígért időjárás várt minket a gleccseren.
A Gletscher Jet ugyan nyitva volt, de a hegyen felhők csücsültek, 11-12felé felszállt a köd, és a megszokott csodás látvány fogadott minket, Grossglockner stb. Elég sokan voltak(sok magyar hangot is halottunk) de tömeg az nem volt szerencsére.
Nem volt sok kedvünk lemenni az utolsó(16:30-as) gleccservonattal.:(
Hétfőn sűrű havazás fogadott minket, minek következtében, remek hóviszonyokkal vártak a pályák. A nap folyamán ki-kisütött a nap. Emberekkel már csak elvétve találkoztunk, főként a szlovén, osztrák, német síválogatott néhány tagjával:D. Délután 4 kor fájó szívvel elbúcsúztunk a hófödte hegyektől és elindultunk haza:(
Összességében remek szezonzárás volt.
h i r d e t é s
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.