Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Bencibubu kiemelt beszámolói
Bencibubu
1 élménybeszámolót írt
1
10 éve tag
Franciaország
Pra Loup
2013.12.21.
Szia Ede!

Mi 2011. március végén voltunk egy kis csapattal Val d' Allos-ban, a Terrasses de Labrau-ban.
Először a szállásról:
Jó minőségű apartman, ezt most a standard francia szállásokhoz mérten értem. :-) A szobák rendben vannak, a konyha jól fel van szerelve, szép a fürdőszoba is káddal...
A medence is szép és nagy, de sajnos franciásan hűvös a vize és eléggé klóros is, ami csípi a szemet. Ha nagyon akartok úszni, vigyetek úszószemüveget! Szauna nincs, csak gőzkabin. Ott azért fel tudtok melegedni a hideg "medencézés" közben.
Van egy a'szem kétszemélyes ülős felvonó a szállástól kb. 50 m-re, de az nem működött amikor ott voltunk. Egészen pontosan szombat délután, mikor megérkeztünk igen, de vasárnaptól nem! A központi felvonó és a kassza a falu közepén van kb. 4-500 méterre a szállástól. Vasárnap reggel úgyis itt kell kezdenetek a síbérletek miatt. A pályák jók, a felvonók kissé öregecskék. Van egy értelmezhetetlen 1 fős álló, ami rövid és nagyon lassú. Ezt csak megnézni érdemes mint egy sílift múzeumot, kipróbálni nem :-)
Mindenki azt írja, hogy Pra Loup sokkal jobb. Ha ez igaz és nyitva lesz az átjárás, akkor szuper síhetetek lesz!!! Mi nem tudtunk átmenni, mert a késő március-kora április (hóolvadás) miatt már bezárták a Pra Loup-i részt. A Val d'Allos-i pályák is jók és változatosak, van erdős és széles piros is. A Pra Loup-i résszel együtt ez egy nagyon jó síterep lehet. Drukkolok Nektek, hogy működjenek az átjárást biztosító síliftek. Én biztosan vissza fogok még menni, mert ki akarom próbálni Pra Loup-ot is...
Sokat fog dobni a feeling-en Nice és Monaco a tengerrel, a pálmafákkal és a mediterrán szépségével!
Látom, Ti voltatok Valloire-ban. Mi február 1-én megyünk oda, a Vallé d'Or-ba. Tudsz pár sort írni erről a terepről, netán a szállásról?

Üdv! ;-)

Benőcz Gábor
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.