Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Smirnoff kiemelt beszámolói
Smirnoff
2 élménybeszámolót írt
2
11 éve tag
Ukrajna
Bukovel
2015.03.07.
Sziasztok!
Én egy 8 fős társaság tagjaként élveztem a bukoveli 3 napos síelést, melyet Bíró András szervezett nekünk.
Fantasztikusan érezte magát mindenki, bár mondjuk én már voltam korábban itt, a többiek véleménye, hogy innentől az osztrák vagy szlovák pályának a közelébe sem megy, mivel itt sokkal többet kapsz harmad áron. A pályák kifogástalanok,egyszerűen nincs bucka sehol szinte még nap végén se, a klimatikus viszonyok miatt valóban síelhető lesz áprilisban is(korábban márc végén-ápr. elején is voltam), meseszerű környezet és maximális igényesség mindenhol(nincs szemét SEHOL, tiszta wc-k, éjszaka biztonsági emberek felügyelnek a rendre), igényes szállodák, hotelek. Mintha Nyugat-Európában lennénk mi, csak most a mi magyar forintunk annyit ér, mint a németeknek nálunk nyaralni pl. AZ ukránok segítőkészek,kedvesek, talán a gasztronómiában vannak furcsaságaik néhol, de ha találsz egy jó hüttét(nekünk a 3as lift tetején lévő volt a legjobb, ahol kb 900-1000 ft-ból egy ízletes főétellel jól laktunk), akkor ez sem kérdés már. Bár az odaút hosszadalmas kicsit, de mi Beregszászból 4 óra alatt leértünk. Rendőrök nem kötekednek tavaly óta állítólag, minket meg sem állítottak sehol(igaz ukr. rendszámú busz vitt).A háború nyomait sem láttuk, mintha nem is ebben az országban lennének gondok, szóval ez ne tartson vissza senkit.
Idegenvezetőnk, András is készséggel segített mindenben, tanácsokkal látott el, szóval itt is szeretnénk megköszönni neki ezt a csodálatos 3 napot. Jövőre ugyanitt, csak nagyobb létszámmal. :)
Smirnoff
2 élménybeszámolót írt
2
11 éve tag
Ukrajna
Bukovel
2013.01.14.
Sziasztok.

Végre sikerült eljutnunk Bukovelre, amiről már sok jót hallottunk. Mivel csak a párom tud síelni,nekem meg a térdszalagszakadás miatt necces lett volna 1 hetet mondjuk osztrák pályán kezdeni, így csak 3 napot próbálkoztunk Bukovelen. Sok mindent írtak a határral kapcsolatban, de talán arra érdemes figyelni, hogy a reggel és esti 7 órás váltás környékén mindig lassabban engednek, akkoriban feltorlódnak az autók rendesen.
Kőrösmezőig Beregszásztól, amik kb 190 km,3 óra 15 perc alatt értünk le nappal, az út elviselhető. Szállással, bérlettel és rengeteg hasznos infóval az itt már nagyon sokat emlegetett Bíró András segített, ezúton is 1000 köszönet neki. Lécbérletet(plusz bot és sisak)érdemes Kőrösmezőn váltani, ott kb 80 hrivnya/nap(2300 FT), s minőségből választhatsz, András ismeri a tulajt, ebben is, a tolmácskodásban segített. Akciós bérlettel is szolgált, ez kb 4200/nap volt. Szállásban is rengeteg a lehetőség, segít a bukoveli pályák mellett lévő szállodák ajánlatai közül is válogatni.
A pályák legalább osztrák minőségűek voltak a párom szerint még 3 fokos melegben is, szinte sehol nem volt hó, csak a pályákon. A felvonók németek, a tanárok meg ukránok, akik közül beszél 1-2 angolul is(thx Andrij az okítást így is :) ), ez az egy nem olcsó.
Összesítve: mindenkinek ajánlani tudom, s bár mi is olvastunk az ukránok pályagázolásairól,ebből mi a kék-piros pályán sem láttunk semmit. JÓk a tanárok, vagy kevesebb a vodka? Valszeg 2-3 éven belül az utakra is kitalálnak vmit, így az utolsó akadály is elhárul ami bizonytalanná tehet bárkit.Ár-érték arányban a legjobbak között van, ha nem legjobb a környékről. Az ukrán nyelvtől ne félj, András majd segít akár telefonon keresztül is.
K.Péter
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.