Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

forstág kiemelt beszámolói

2015.02.12. Síterep: Villars Gryon, mások beszámolói
Nagyon nagy élmény volt ez a pálya. Egy napot töltöttünk el itt, az nagyjából elegendő is a terepre. Nagyon látványos, ahogy a kabinos felvonó először meredeken felvisz, majd utána hasonló módon át kell menni két hegycsúcs között. Ha jó az idő, a fényképezőgépet célszerű kézben tartani.
Fent van egy kis bolt, így ha ott jössz rá, hogy kell egy plusz sapka vagy naptej, ott meg lehet venni. Az árak sem durvák, pedig Svájcban vagyunk. Fel kell készülni, hogy hideg lesz, nekünk -16 volt plusz szél.
A kilátás hatalmas volt, a felhők fölött voltunk, szikrázó napsütés és látszottak a felhőkből kiálló hegycsúcsok.
A fenti pályák nagyon kellemesek, szélesek, hosszúak, nagyon szépen kezelve. Nagy részük kék pálya. Könnyed, bemelegítő síelést lehet megejteni. Nem kell száguldozni, lehet élvezni a végtelen helyet nagy íveken kanyarodva.
Ezekhez képest tökéletesen más a nagy fekete pálya, amely elég nagy szintkülönbséget hidal át. Nem kell tőle megijedni, szerintem messze nem fekete. Keskenyebb, szélesebb, simább, buckásabb szakaszok váltogatják egymást továbbra is csodás tájak között, de nem kell profinak lenni, hogy leküzdjük. Az aljában pedig ott vár a hütte érdemes ebédidőre időzíteni a csúszást.
Összességében nagyon szép és élvezetes pálya, de egy napnál többet nem nagyon érdemes itt eltölteni, célszerű beiktatni egy közeli, nagyobb helyen eltöltött síelésbe.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 262 vendég és 19 regisztrált felhasználó látogatja.