Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

andrewboy kiemelt beszámolói
andrewboy
2 élménybeszámolót írt
2
11 éve tag
Ausztria
Fanningberg
2018.03.22.
Sziasztok !
Mi 4 napot töltöttünk az elmult márc.15-18 közti ünnepek alatt osztrák síterepeken, 3.nap Grosseck vot a sítúránk helyszíne. szakadó hóesés volt Márc.17.in is. Remek hely ez a lunagaui sarok, megfelelő pályaszélességek, friss hó volt éppen, van rövid,extra hosszú erdei pálya. Relatíve nem drága jegyek. Sok kék pálya van, Sok magyar volt :) Maximálisan elégedett vagyok. 1-2 napra simán lehet ajánlani, mint 2-4 órára, akár hazautazás előtt.

4.nap Fanningberg volt a hab a tortán, eddig is tetszettek a helyek amiket válogattunk össze a 4 napi sítáránkra, de ez az utolsó hely bizonyult a legjobbnak. Relatíve kis hely 30 km pályarendszer, de kb. olyan, mint Muaru, csak kicsiben. A pályák meredeksége kiváló, a hely nagyon hóbiztos !!! akkor épp előző nap esett. És osztrák viszonylatban olcsó helynek számít! Utószezon első napjaiban Tageskarte: 24eur !!! Nekem nagyon tetszett Fanningberg !!! Ide is még visszatérünk !
andrewboy
2 élménybeszámolót írt
2
11 éve tag
Sziasztok !
Mi 4 napot töltöttünk az elmult márc.15-18 közti ünnepek alatt osztrák síterepeken, Hauser-Kaibling volt a 2. napi sítúra helyszíne. Gumpenbergen h Höfi-express alsó parkolójában hagytuk a kocsit, ez a 4 hegynek a keleti széle, mert itt több a kék pálya és le lehet csúszni a kocsiig szinte. Nem is volt olyan zsúfoltság, mint Schladmingban v. bármelyik völgy parolójában. 11-től vettem jegyet, mert így értünk ide a szállástól. Nagyjából 5 órát síeltem 2 hegyet sikerült teljes egészében bejárni, a + 2 hegyet meg se próbáltam, mert a 2-2 hegy közt (Planai-Hochwurzen) közt 1 kabinos visz át, és sajnáltam volna liftezési időt a erre. Ezért szerintem jól döntöttem, hogy 2 hegyet, nagyjából 4-5 óra alatt be lehet járni. Márc. 16.án szakadt a hó délelőtt friss pályák fogadtak a felsőbb területeken kb. 1500 felett. Sajnos délutánra a pálya alja, bebuckásodott és kásás is lett. Összességében tetszett Hauser-Kaibling főleg a ALM6er felvonó és meletti területeket, mert feljebb és bent vagy a hegyben.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.