Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Bonnya kiemelt beszámolói
Bonnya
1 élménybeszámolót írt
1
7 éve tag
Sziasztok, néhány friss info... Gleccser expressz nem felorankent hanem folyamatosan, kb 10 percenkent jar, igy nincs a megszokott heringjarat. Maszkot hasznalni kell a felvonokon, az etteremben ha nem az asztalodnal vagy.
Kezdo-halado sielo szempontjabol a palyakrol.. Jelenleg a turistaknak 3-as kek, 9-es piros es 8-as fekete mukodik. Allitolag van az 1-es piros, de en azt nem lattam palyanak. Ha szep ido van es koran felmesz a hegyre eszmeletlen elmeny. Nehezito tenyezo ha nagy szel van, ha felhos es nem latsz, ha sokan vannak. Volt reszunk mindharomban 😃 hat betudtuk tapasztalatszerzesnek. Fenti kek palya es 9-es piros vege hamar buckas, de elvezheto igy is. A hegyen szerintem mi voltunk egyedul kezdo-halado sielok a gyerekekkel, amugy mindenki csapat es allat jol sielnek. Kis felelemerzet volt olykor-olykor, nem is nagyon latni itt teljesen kezdoket.
megbizhato idojaras oldal:
https://www.snow-forecast.com/resor...ts/Molltal-Glacier/6day/m...
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.