Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

csomix kiemelt beszámolói
csomix
2 élménybeszámolót írt
2
17 éve tag
Szia!

Mi 800 eurot váltottunk ki kettőnknek, de hazahoztunk 270-et és üzemanyagra is elment 150. Azaz kb 400 eurot költöttünk. Minden nap hüttéztünk és 2x elmentünk vacsizni is. A vacsorával számolhatsz 4 főnek egy fonduzés vagy raclettezés alkalmával 100-100 eurót. Mi voltunk genfben, tehát még az is + költség, de ebben a 400 euroban az is benne van. Sajtoknak kilója 11-18 euro fajtától függően. Érdemes felkeresni egyet a számos farm körül a környéken. Mi a farm de landroit-ban voltunk, nagyon érdekes és jól bevásároltunk sajtból is:))
Felvágottak, pástétomok nem drágák, viszont iszonyat kínálat van, így ne vigyetek magatokkal sok kaját, mert ha meglátod a kinti választékot, biztos hazahozod amit kivittél:-))
Bagette 1-2 euro fajtától függően. Sima vékony bagette 0,8.
Ásványvíz 0,8-1 EUR. A nyers hús az drága!!!
Nagyon finom joghurtok és pudingok vannak. Tojás sem vészesen drága, minimálisan drágább mint itthon.
Hüttében egy forraltbor 2,5-3 euró, forró csoki 3-3,5; egy pannini vagy Croque Monsieur (melegszendvics) 5,5 euro valmeinerben. Mi mindig ott kajáltunk.
Ha még eszembe jut valami, írok:-)
Üdv:
Món
csomix
2 élménybeszámolót írt
2
17 éve tag
Sziasztok!

Megjöttünk és visszamennénk:-)Valloirban laktunk a Valmonts residence-ben. A szállás eső osztályú. 4 fős apartmanra fizettünk be (4 felnőtt) és kaptunk egy olyan apartmant, ahol van egy nagy nappali, két hálószoba!!, és egy konyha étkezővel. WC fürdőszoba külön van és tágas. A pálya valóban 10 méterre van a szállástól. Minden gyalogos távolságban van, pékség, hentes,szupermarket,sajtbolt.
Az utazás összesen került 300 euroba oda-vissza. Olaszoknál 90 euro volt a pályadíj + 40,3 a frejus alagút.
A pályák hibátlanok, eddigi tapasztalataim alapján a legjobban karbantartott pályák. Sorbanállás 0 és volt olyan pálya (kb. 12 km) ahol 2 emberrel talákoztunk egész lesiklás alatt. Egyszóval a legjobb síterep a világon.
Az időnk kiváló volt. Éjszaka pici hó, nappal napsütés.
Ha van kérdésetek szívesen válaszolok rá.
Üdv:
Móni
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.