Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

david_ kiemelt beszámolói
david_
1 élménybeszámolót írt
1
4 éve tag
Lengyelország
Szczyrk
2023.01.14.
Magyarországon még nem annyira ismert, de a Lengyelek körében népszerű, felújított pályarendszer.

2022 December 16-án, a szezon első napján próbáltuk ki egy baráti társasággal. A gondola, a beülős liftek és a szolgáltatások magas színvonalúak. Nemrég új pályákat adtak, rengeteg fotón és a Google térképen még csak az építkezés látszódik, de már teljesen üzemel és ezzel Lengyelország leghoszabb síterepe lett.

A pálya mellett és a város belsejében is (síparadicsomhoz képest) olcsón lehet jót enni. A Stara Karczmában hatalmas rántotthúst kaptunk élőzenével kísérve. A hegytetőn lévő Restauracja Kuflonkából gulyást ettünk, a kilátás gyönyörű volt, a jódli verseny pedig biztosította a hangulatot.

A közelben sok olcsóbb szállás is van. A legnagyobb felvonónal (Szcyrk gondola) parkolni, felszerelést bérelni, GoPass bérletet venni is lehet és angolul segítséget is tudnak nyújtani. Összességében szerintem nyugati színvonalú síterep.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.