Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

insomnia kiemelt beszámolói

2019.01.07. Síterep: Kranjska Gora, mások beszámolói
2019 első sielése a szlovén nemzetközi versenyeknek is helyet adó pályákon.
Tekintettel arra, hogy eddig csak Ausztriában voltam sielni kicsit megdobbentett a különbség, annak ellenére, hogy 10km-re van mind az Osztrák mind az Olasz határtól.

Eszméletlen tömeg volt a kezdő (kék valamint piros pályákon), az emberek egymást tapossák a léceikkel a felvonókhoz. A felvonók állandóan megállnak, mert a mennyiség nem jelenti a minőséget is.
Nekem a 30-40 felvonózásból talán egyszer sikerült felérnem anélkül, hogy megállt volna, de volt olyan hogy 5x állitották meg míg felért.

A sielők folyamatosan esnek melletted, mint egy sielős GTA játék, csak itt maguktól, a fekete és a FIS pályán viszont alig vannak.

Kis gyerekeknek különösen ajánlott a tanuló pálya, mert a szülők folyamatosan járkálnak rajta, babakocsikat tologatnak stb, így a gyerekek gyorsan megtanulják a kanyarodást. A gyerekfelvonón a síbottal verekedő gyerekek külön extra showt nyújtanak.

Buckasíelésre és kisebb ugratásokra a pályák ilyenkor kivállóak, hatalmas buckák alakulnak ki mar a délelőtt folyamán.

Főleg helyiek vannak, de lehet találkozni Horvát, Magyar és egyéb nemzetiségű népekkel is.

Ami extra és szerintem kihagyhatatlan az éjszakai síelés este 20-22 ig. Itt is garantált a sorbanállás, de talán kicsit kevesebb mint napközben.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
További sítáborok
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »