Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Halmos Judit kiemelt beszámolói
Halmos Judit
2 élménybeszámolót írt
2
4 éve tag
Magyarország
Visegrád
2024.01.22.
Pénteken délután voltunk fenn a férjemmel és két kislányommal Visegrádon.
A pályák teljesen jó állapotban voltak, jól kezeltek voltak. Igen, hóágyúzott hó, de a célnak tökéletesen megfelelt. Nekünk háztól házig 45 percre van Visegrád, úgy hogy még kompozunk is. Az utcánk végéből rá lehet látni a pályákra és mindig húz a szívem, hogy menjünk-menjünk!
Visszatérve a pályákra:
- a pálya teljesen hasznélható, jó lejtésűek. A 6 évesem szépen tett pár kört a drótos pályácskán bemelegítésnek, majd a rövidebbik pályán, ahol összeszedte a bátorságát és egyre ügyesebben felvonózott egyedül.
- Nagy köszönet az összes liftkezelőnek! Annyira jó volt, hogy segítettek a kislányomnak, bíztatták, dícsérték! Hatalmas segítség volt!
- Hát a tolókaros felvonók sose voltak a kedvenceim, elég büntetős, de abszolút kibírható és a célnak megfelelő.De ha a gyerekek ezzel megtanulnak felvonózni, akkor bármivel fel tudnak jutni a hegyre :)
- a pályák lejtése nagyon jó. persze, elég rövidkék, e azért jól meg lehet küldeni pár kanyar erejéig. A gyerekeknek meg tökéletes gyakorló pálya volt. A kis gézengúzok a buckákat is kipróbálták és nagyon élvezték.
- A kölcsönzőt is használtuk, mert férjemnek kellett cipő (eltört a 25 éves bakancsa Jasnán decemberben...). Teljesen jó bakancsot kapott, ezzel is minden rendben volt.
- Hát az árak olyanak, amilyenek. Ez egy drága sport, és sokba kerül a hóágyúzás és érthetően nagy benne a lutri, hogy az időjárás milyen lesz a szezonban. Mivel hozzánk közel van Visegrád, így egy hosszú délutánra még mindig ár-érték arányban tökéletes. Bármelyik szlovák vagy osztrák pálya messzebb van és még ha olcsóbb is a jegy, vagy több pályát kapok ennyi pénzért, akkor is el kell oda jutni, ami szintén pénz és idő ( és az idő is pénz ugye).
Mi még biztos megyünk idén ide síelni, mert tényleg megéri.
Halmos Judit
2 élménybeszámolót írt
2
4 éve tag
Magyarország
Visegrád
2023.02.10.
Ma délelőtt mi is kipróbáltuk Visegrádot. A gyerekek is nagyon élvezték. Mi nem sokkal 9 után értünk oda, de két gyerekkel nem rohan az ember, így csatolni kb pontban 10-kor tudtunk. A nagyobbik lányomnak béreltünk cipőt, meg lécet. Flottul ment ez is, pikk-pakk lábán volt a cipő.
A jegyek megvétele után bevetettük magunkat a bébipályára. Itt a gyerekek felelevenítették az elmúlt szezonok emlékeit és némi bizonytalankodás után már rótták is a köröket. Mi a férjemmel felváltva pesztonkáltuk a gyerekejet, meg mentünk a nagy pályára.
Egy rövid teaszünet után a nagyobbik lányommal átmerészkedtünk a rövid meredekebb pályára. Majd később már a nagy pályán rótta a köröket.
A pálya szuper állapotban volt, mint a biliárdasztal. Semmi bucka, vagy kő. Amit ki lehetett hozni a lejtőkből, azt megtették!
Gyerekekkel, kezdőkkel ideális. Persze a jól sielőknek rövid a hosszú pálya is, de ezt az ember tudja előre és lélekben felkészül rá. És kiélvezi minden másodpercét a siklás mámorának!
3FA9381F-FE5C-4AFE-AF86-9847A02C65E1.jpeg
359A3836-24F4-4A20-B0E0-C2A4F5813BF0.jpeg
81532EEB-1128-4366-A8B3-7F56382A9038.jpeg
727CDFA2-02F1-4319-9CCB-032E501701EC.jpeg
6CA5AD27-5FB5-4B48-B13D-DFA29ECD0ABB.jpeg
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.