Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Huskutya kiemelt beszámolói
Huskutya
1 élménybeszámolót írt
1
13 éve tag
Ausztria
Nassfeld
2013.03.05.
Sziasztok!
A nyereményjátékon nyert 3 napos síbérletet ide használtam fel, hiszen még nem jártam Nassfelden. Szállásunk Hermagorban volt a Ski and Golf Apartments-ben. Csehek üzemeltetik,tiszta olcsó,kultúrált. Este jót söröztünk a házigazdával természetesen a remek cseh sörről ő gondoskodott :)
Síterület tényleg nagyon jó, szuper piros pályákkal. Nekem a 4-es vált a kedvencemmé. Carniát napközben érdemes kipróbálni, mert nap végén rengetegen vannak rajta. Ellentétben az előttem íróktól én nem a buborékot hiányoltam a felvonókról - igaz nekünk végig jó időnk volt - sokkal zavaróbb a boardosoknak, hogy a 21-es felvonók csákányosak,bár a tervezett fejlesztésekbe ezek le lesznek cserélve. Kicsit zavaró a hegyről való lejutás,nem lehet akárhonnan lesiklani az alsó parkolóba,oda kell figyelni mikor kell elindulni ha a terület szélén van az ember.A parkolóba visszaszállító kisvonatnál meg hatalmas tülekedés legalább is hétvégén 4 után.A szombati esti síelés pedig pluszban fizetős 8 euro,és estére még nem ratrakolják le a pályát aminek az állapotát inkább nem részletezném.Nem csoda, hogy nem tolongtak az emberek a felvonónál.
A hüttékben gyors kedves kiszolgálás,szuper nagy apres ski buli a lenti parkoló mellett a Barenhüttében. Egyetlen negatív tapasztalat a 70-es pályán lévő Rudnigalm hütte jelentette ahol a nem túl finom kaját flegmán,unottan - a sült krumplit kézzel merte a tálamra a szakács - szolgáltak ki. Összességében viszont a síterep 5-ös alá-ra vizsgázott. Hó még van bőven aki a március 15-i hosszú hétvégét oda tervezi még biztos jó hóviszonyok fogadják majd.
DSCF2404.JPG
DSCF2402.JPG
DSCF2416.JPG
DSCF2419.JPG
DSCF2424.JPG
DSCF2427.JPG
DSCF2437.JPG
DSCF2440.JPG
DSCF2452.JPG
DSCF2460.JPG
DSCF2464.JPG
DSCF2480.JPG
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.