Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

fmariann kiemelt beszámolói

Tegnap érkeztünk haza a Rudolfshüttéből, ahol egy nagyon klassz hetet töltött a család. Egyöntetű véleményünk az volt, hogy szivesen maradnánk még, vagy máskor is visszajönnénk.
Január 15-én indultunk a nagy felmelegedés közepén, végig esőben, és reménykedtünk, hogy ott a magasban hó esik.
Felvonóval lehet felmenni a hotelbe, célszerűen kell csomagolni, hogy ne legyen 100 szatyor és táska az egyszerűbb feljutás érdekében.
A szállodánál szerencsére napsütés, gyönyörű fehér és igazi hó fogadott minket.
A szobánk a sípályára nézett, tágas, felújított nagyon szép fürdőszobával. Maga a szálloda nagyon barátságos, meleg, otthonos. Esténként mindenhol mécsesek égtek, begyújtottak a kandallóba. Sok programot szerveznek, minden reggel a reggelizőasztalon volt az aktuális "újság", a várható időjárással, aznapi és másnapi programokkal, menüvel.
Az ellátás is teljesen jó volt, bőséges svédasztalos reggeli, ebédre leves, vagy egytálétel, vacsorára pedig mindig lehetett többféléből választani és finom is volt.

Persze a lényeg a sielés volt! Az első három napon szép napos időt fogtunk ki és jókat csúsztunk a felső pályán, ami néhol keskeny és kissé feketébe hajló, de élvezetes vonalvezetésű, nekünk bejött. Kétüléses felvonó vitt a tetejéhez, sorbanállás az sosem volt.
A középső állomáshoz vezető pálya is jó, bár néhol az is keskeny, de ilyenek a hely adottságai.
A hó minősége szuper volt, végre nem műhavon csúsztunk.
A raktrakok zárás után azonnal indultak és simították a lejtőket.
A Rudolfshütte előtt egy csákányos lift és egy kék pálya van, még talán ott voltak a legtöbben, főleg a gyerekek miatt, mert nagyon sok kisgyerekes család volt. Érdekes módon sok lengyel sielő volt, velük egyszer meggyűlt a bajunk, mert még éjfélkor is üvöltöztek a folyosón.
Ezt leszámítva tényleg jó a hely, ha valaki olyan helyre vágyik ahol nincs tömeg, és megelégszik ennyi sípályával, az szép napokat tölthet ott.
A beígért új felvonó nincs készen csak pár oszlop áll még, de gondolom a következő szezonra elkészül és akkor még több pályán lehet siklani.
A hotelben eléggé nemzetközi csapat dolgozik, csak két osztrák dolgozó volt. A vendégkör is sokfelől érkezett, voltak magyarok , németek, angolok, lengyelek, két srác pedig Svájcból jött, ami kicsit meglepő volt számunkra.
Mindenkinek aki idetéved, jó sielést, jó pihenést!
h i r d e t é s
Síterepajánló
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 30 vendég és 0 regisztrált felhasználó látogatja.