Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Gretchen kiemelt beszámolói
Gretchen
2 élménybeszámolót írt
2
12 éve tag
Ausztria
Fanningberg
2014.01.20.
Helló!

Éppen tegnap érkeztünk haza Fanningberg-i snowboardozásból, úgyhogy friss infóval tudok szolgálni.
Kisgyerekeknek szerintem szuper a hely, vannak lankásabb kék pályák, síóvoda...stb.
Szállás van bőven Mariapfarr nevű faluban, ami közvetlenül a fanningbergi pályák alatt helyezkedik el (pl. Gasthaus Jager, magyar személyzettel), vagy kicsit távolabb Mauterndorf-ban. Google-val, Booking.com-mal könnyen találstok szállást arra.
Ezekből a helységekből síbusz visz fel a pályákra, nem csak Fanningberg-re, de Grosseck-re, Aineck-re, Katschberg-re, illetve Obertauern-re is. Fanningberg-re pont szerpentin vezet, de pl. Grosseck-re a faluból indul a kabinos.
Gretchen
2 élménybeszámolót írt
2
12 éve tag
Ausztria
Kaprun
2011.11.21.
November 17-től 20-ig próbálkoztunk a szezonindítással kapruni gleccseren felemás sikerrel.
Alpincenter alatt nincs hó, felette minden OK. Gyönyörű napsütés egészen 3-ig, amikor a nap lemegy a hegy mögé, után elég hűvős az idő.
Snowboardos szempontból egyedül a 4a és 4b pálya tetszett ( meg persze a funpark). Itt kiváló minőségű és megfelelő mennyiségű havon lehetett lesiklani. Azonban beárnyékolta szórakozásunkat az, hogy ezekre a pályákra csak csákányos felvonón lehet feljutni ami deszkával nem egy leányálom. A óriási hétvégi tömeget 3 pár csákányos lift próbálta felcipelni a tetőre, ami elég hosszú várakozási időket eredményezett. 10 perc alatt lecsúszunk, 30 percet várakozunk a felvonóra, ami 20 perc alatt felvonszolt a pálya tetejére. Nagyon hiányzott egy komolyabb ülőlift...
Próbáltuk még az 1. pályát, az összes szerteágazó részével, a véleményem lesújtó. Délutánra már a hatalmas buckákat csak a jeges árkok választják el egymástól.
Mindent összevetve jól éreztük magunkat, szép időnk volt, sajnos a kedvenc pályáink nem voltak elérhetőek ülőlifttel.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.