Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

renegat kiemelt beszámolói
renegat
1 élménybeszámolót írt
1
17 éve tag
Szlovénia
Krvavec
2008.01.20.
Sziasztok,

Mi Január 17-től 19-ig voltunk itt.
Csütörtök: a völgyben eső, ahegyen egész nap hóesés. Nem ment minden lift a látási viszonyok miatt, de mi jól el voltunk. Alig voltak a pályákon, illetve azom kívül.
Péntek: reggel jó nagy köd, alig lehetett látni, de pár óra múlva kitisztult és ideális időben csúsztunk, bár kissé meleg volt. Aki szeret pályán kívül menni, az itt kiélhette magát. Ekkor már ment a 6 üléses is, csak a legmagasabb csúcsra vivő 2 üléses nem ment.
Szombat: felsős idő és emberáradat. Az előző napokhoz képest tömeg volt, de a sorbanállás max 3-4 perc volt. Kissé hidegebb volt mint pénteken, de délutánra így is buckás volt a pályák nagy része.

Érdekesség: péntek délelőtt kétszer cseréltettem ki a bérletemet, mert állítólag a mobil "lemágnesezte" és a kapuk nem fogadták el. Viszont hozzá kell tenni, hogy az információs személyzet nagyon barátságos és segítőkész volt.
Péntek délután még el is hagytam (kétnapos bérlet volt), de erre is volt megoldás: megkérdezték, hogy melyik felvonón voltam utoljára és kb. mikor, valamint elkérték a nyugtát, majd ezután adtak egy új bérletet. Teljesen pozití hozzáállás, amit tapasztaltunk.

Képek itt:
http://zwdplus.uw.hu/Krvavec/index....html
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.