Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Mayanna kiemelt beszámolói
Mayanna
1 élménybeszámolót írt
1
10 éve tag
2015. február 8-14-ig voltunk Krischbergben.
02.09-én hóesés, erős szél, hófúvás fogadott bennünket.
A kellemetlen idő ellenére a pálya jó volt, igaz csak bemelegedésként csak szolidan a kék pályákon csúsztunk.
Kedden javult az idő, bár még fújt a szél és kicsit szitált a hó,ezért hidegebbnek éreztük az időt mint amilyen hideg volt.
A kicsi lányomat már előző héten bejelentettem e-mailen a Mayer sísuliba, reggel ¾ 10-kor jelentkeztünk a síiskolánál, ahol egy kedves síoktató hölgy összeszedte a csoportot és mentek is a picurik sorba síelni.
Mi felnőttek elindultunk felfedezni a pályákat.
A hétfői hóesés jót tett, és kellemes, néhol még szűz havas pályákon lehetett csúszni.
A pályák szélesek, jól besíelhetők, kezdők számára is tökéletesek.
A kedvencünk a 18-as piros pálya lett, ami igazából kék, az elején van némi meredekebb rész, de azt meg ki lehet kerülni a kék 14-es pályán.
Szerdán egy másik oktató vette át a síiskolában a csoportot, kedves fiatal fiú, a gyerekek nagyon megszerették. Kicsi lányom minden nap síiskolában volt, annyira tetszett Neki, hogy csütörtökön és pénteken délután is ment a sulival. Nem olcsó mulatság, de megéri! Szombatra úgy megtanult síelni, hogy nagyon kellett igyekeznem, ha utol akartam érni.
Pénteken a síiskola versenyt szervezett a gyerekeknek,kaptak rajtszámot, mérték az idejüket, pont úgy, mint a „nagyoknak”. Nagyon tetszett a lányomnak, itthon mindenkinek büszkén meséli, hogy már versenyzett is. Délután eredményhirdetés volt, ahol minden gyerek kapott érmet és oklevelet.
Szerdától szombatig tökéletes síelős idő volt. A völgyben 5 fok, a hegyközépen 0-1 fok, a hegycsúcson -2, -4 fok körül, ragyogó napsütés szélcsend. A pályák jól kezeltek, a hó tökéletes volt, nem volt sehol tömeg, nem volt sorban állás, kiválóan lehetett síelni.
Első nap a síiskola melletti nagy hüttében ettünk, ami elég zsúfolt volt sokáig kellett várni amíg le tudtunk ülni, a pénztáros kimondottam udvariatlanul és unottan viselkedett.
Másnap a 12-es pálya melletti Rieglerhüttében ettünk, és ez lett a kedvenc helyünk. Nem volt tömeg, kint is, bent is kényelmesen le lehetett ülni, a személyzet egy része magyar, kedvesek, udvariasak voltak, így nem kellett küzdeni a német nyelvvel.
A szállásunk kb. 700 méterre volt a buborékos felvonótól, tiszta, minden igénynek megfelelő apartman, fiatal szállásadókkal, akik rendkívül segítőkészek, kedvesek voltak.
A fekete pályákon csak a nagylányom csúszott, az volt a véleménye, jók de néhol kicsit jegesek.
Mindent összevetve, nekünk nagyon tetszett a síterep, a pályák a felvonók, kiválóak voltak, és még az időjárás is roppant kedvező volt. A Mayer síiskola jól szervezett, az oktatók, kedvesek, jól felkészültek.
Ide érdemes visszatérni.
P2100047.JPG
P1190091.JPG
Germknödel / Gőzgombóc
P1190076.JPG
P2100106.JPG
P2140270.JPG
P2120210.JPG
P2120214.JPG
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.