Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

codyfiu kiemelt beszámolói
codyfiu
1 élménybeszámolót írt
1
17 éve tag
Kint töltöttük a hétvégét. Szombaton a nagypálya felső részén alig volt hó, lekoptatták, jég, szikla mindenhol brrr... az alja tűrhető volt. A kispálya "hóágyúzott" tehát ugyanúgy jeges mint a másik de síelhető. Apropó, építettek egy nagy hófalat a kispálya tetején, ne kérdezzétek minek, messziről félcsőkezdeménynek néztem de ahhoz meredek, hogy felmenjen rá az ember. A zengőkő nem működött. Átmásztunk az erdőn és azért lecsúsztunk rajta, hát nem volt jó, hó azért volt de a fűcsomók látszódtak, jeges szenvedés puha hó.
Vasárnap: Nem kevés hó esett vasárnap reggelre. A nagypálya tetején jó kis szűz porhó, élveztük, ha ratrakolták volna hajnalban nem is cseszték volna szét délutánra. Az alja kifejezetten remek volt délután is. Eresztették a kezdők is rendesen, kettő akkorát pukkant előttem, hogy nekem fájt. A kispálya is elég jó volt, mentem egyet, hogy megírhassam nektek. Tömeg volt és jégfolt is akadt bőven.
A zengőkőre nem mentünk okulva a szombatból de hazainduláskor ráláttunk a pályára és csodálkozva vettük észre, hogy világított a reflektor és ment a felvonó, mintha emberek is ültek volna benne.

Felszerelés bérlés a helyszínen: Síléc 25 - 30 lei, snowboard: 30 - 35 lei.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.