Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Attila Boldizsár kiemelt beszámolói
Attila Boldizsár
1 élménybeszámolót írt
1
9 éve tag
Szlovénia
Krvavec
2017.02.22.
Február 13-18 között töltöttünk el egy kellemesnek mondható hetet. A hét elején hatalmas köddel fogadott a hegy, de erre számítottunk az időjárás előrejelzés alapján.
A többi napon verőfényes napsütésben volt szerencsénk síelni. A napsütéssel együtt érkezett egy kis enyhülés is ami napközben +5 +9 fok között volt. Ennek köszönhetően már dél körül elkezdett a hó kásásodni kicsivel később eléggé buckásak lettek a pályák. Sajnos busszal utaztunk és ennek köszönhetően alkalmazkodnunk kellet utas társainkhoz, aminek az lett a következménye, hogy 10 óra körül kezdhettük el a bakancsok becsatolását. A pálya legmagasabb pontján lehetett igazán élvezetesen csúszni, de a kásásodás már 14 óra után itt is elkezdődött.
A hó mennyiségére nem volt panaszunk, viszont a minőségre igen, sok pályán már a dél előtti órákban kemény jeges volt a hó, mindegy, hogy napos vagy árnyékos hely volt. Ha erre jobban figyelnének egy tökéletes családi síparadicsom lenne.
A szállásunk a Hotel Jagdic-ban volt 7-8km-re a pályától, a hotel bemutatójában leírtak mindenben megfelelnek. Barátságos házigazda, tiszta szállás a kaja finom és bőséges.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.