Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Geri0421 kiemelt beszámolói
Geri0421
1 élménybeszámolót írt
1
20 éve tag
Franciaország
Isola 2000
2009.02.10.
Sziasztok. Orulok hogy mindenki epsegben hazaert, szeretnem megkoszonni minden utasnak a megerteset, turelmet, es empatiajat,(mar akinek volt):) NOs hat ilyen kalandban meg nem volt reszem mint fo lebonyolito:). Viszont ilyen szenzacios csoportom se nagyon volt meg, akik tenyleg ilyen fegyelmezetten es hiszti nelkul kepesek voltak atveszelni egy ilyen kalandot. Nem mondom volt egy ket erdekes telefonbeszelgetesem:) "te vagy a szervezo b....meg:), csinalja hat valamit..." Csinaltam is a nap 24 orajabol 20at azzal foglalkoztam, hogy mindenkinek jo legyen, az egyetlen dolog amivel szemben keves illetve kevesek voltunk az az egy heten keresztuli hoeses. Nos hat a termeszet csodait nehez befolyasolni.

Mindenesetre, tenyleg szeretnem meg1szer megkoszonni a tarsasagnak a fegyelmezettseget. A Tarvelexnek, hogy elvihettem az utat mint "tour leader". A szervezo kollegaimnak, hogy kitartottak joban es rosszban:) Kulon koszonet Rekanak, Adamnak, es Robinak. Ezenkivul Szarvas Petinek ugy gondolom en is es a Travelex is nagyon sokat koszonhet, mert vegig higgadtan komunikalt felenk es az utasok fele akikkel Auronban ragadt. 3 napig ... huh hasonlo helyzetben mar lehet "sirtam" volna. Sot lehet en meg csunyabban beszeltem volna magammal:)de be kellett volna latnom hogy nem vgayok fer, mert ami tolem mint szervezotol tellett maximalisan tulteljesitettem, vagy teljesitettuk...

Szoval le a kalappal mindenki elott, a francia siiskola vezetojenek, az idegenforgalmi hivatalan Celenanak, es az apartmanhazban Menu nevu lanynak koszonhetunk rendkivul sokat, de leginkabb azt hogy mar itthon vagyunk... Illetve a soforok kozul a 2es busz soforjeinek koszonhetunk tenyleg sokat, mert ok ketten voltak azok akikkel normalisan lehetett komunikalni es nem nehezkesen. "nem veszem fel es nem adom meg a szamomat mert spur vagyok" es tarsai abszolut nem volt ra jellemzo. Nem veletlenul mentettem el igy a telefonomba ot, hogy sofor normalis:)

Koszi Maki es Travlex.
Megegyszer kosz az utasoknak minden bizalmat.
Remeljuk nem okoztunk csalodast.

Zweider ha lehet szeretnek veled beszelni a pletykaiddal kapcsolatban amiket itt a forumon terjesztesz.

Aki esetleg szeretne az megtalal a siktatas rovatban is vagy iwiwwen:)...
Udv mindenkinek
Kiss-Török Gergely
Volt Polaris os csapattag
Isolai 2009 februari lavinas lebonyolitoja...
RCAPQRXXQ955-pl--Stations-de-ski.JPG.JPG
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.