Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

nosu kiemelt beszámolói
nosu
1 élménybeszámolót írt
1
13 éve tag
Ausztria
Rauris
2011.02.06.
Sziasztok!
2011. Február első hetében voltunk Raurisban, és nagyon jó élményekkel tértünk haza. A pályákon jók voltak a hóviszonyok, igaz hóesésben nem volt részünk az egy hét alatt, de a kemény fagy biztosította a már meglévőt és hát éjjelente ratrakolták is rendesen.
A szállásunk a Hotel Sonnhofban volt, ami egy magyarok által vezetett szálló. Fontos infó azoknak akik ide készülnek, nézzétek meg milyen szobát kértek, mert ha a régi szárnyban kaptok helyet, azok a szobák nincsenek felújítva, kicsit szerényebbek, ezért olcsóbbak is. Az új épületben lévők szépek, tágasak, de drágábbak, tehát emiatt ne legyen csalódás. Azért írom, mert most volt ebből probléma bizonyos családok részéről( nem mi voltunk azok...)
A szálloda minden igényt kielégít, nem volt olyan kérésünk, amit ne teljesítettek volna örömmel. Gábor a szálló vezetője nagyon kedves, igazán odafigyel a vendégekre. A kaja isteni, miután az egész személyzet magyar, a konyhából is magyar ételek kerülnek ki a svédasztalra.

Nekünk a pályával sem volt bajunk, nem igazán a profiknak való, de a kezdő és haladó sízők, családosok számára abszolút megfelelő.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.