Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Krjani kiemelt beszámolói
Krjani
1 élménybeszámolót írt
1
19 éve tag
Ausztria
Zauchensee
2007.03.02.
Zauchensee pályái között az 1-es inkább alkalmas kezdőknek, viszont a liftből a tetőn kiszállva az 1-es ugyan kék, de egy kb. 50m-es elég meredek szakasszal kezdődik, utána már jó. A kék 14-es a délnyugati oldalon van és azok a pályák mind meredekebbek. A kék 15-ös most hét végén is le volt zárva, de mivel az is a délnyugati oldalon van az is meredekebb. Az egész komplexumban a délnyugati pályák a meredekebben és az észak-keleti fekvésűek lankásabbak.
Igaz hogy nem Zauchensee-ben hanem egy heggyel odébb Flachauwinkl-ben az F5-ös pálya az ami valóban kezdőknek ajánlott. Széles, enyhe lejtésű, és a hegy tetején van tehát nehezebben olvad, ideális tanulópálya.

Síkölcsönző mindenhol van, Zauchenseeben, Flachauban, Flachauwinklben közvetlenül a völgyállomásoknál, vagy bent a településeken több is van. Ha további részletekkel segíthetek nyugodtan hívjatok fel. (20-5147742)
Egyébként akit érdekel az idei szezonban a szokásosnál sokkal nyomottabbak az új és a használt síléc árak is Ausztriában. Pl. új Atomic SL9 Device 311 kötéssel az Intersportnál 240 Euro (Eredeti ára 550 volt).

Jó síelést mindenkinek!
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.