Menü ≡

Krjani kiemelt beszámolói

2007.03.02. Síterep: Zauchensee, mások beszámolói
Zauchensee pályái között az 1-es inkább alkalmas kezdőknek, viszont a liftből a tetőn kiszállva az 1-es ugyan kék, de egy kb. 50m-es elég meredek szakasszal kezdődik, utána már jó. A kék 14-es a délnyugati oldalon van és azok a pályák mind meredekebbek. A kék 15-ös most hét végén is le volt zárva, de mivel az is a délnyugati oldalon van az is meredekebb. Az egész komplexumban a délnyugati pályák a meredekebben és az észak-keleti fekvésűek lankásabbak.
Igaz hogy nem Zauchensee-ben hanem egy heggyel odébb Flachauwinkl-ben az F5-ös pálya az ami valóban kezdőknek ajánlott. Széles, enyhe lejtésű, és a hegy tetején van tehát nehezebben olvad, ideális tanulópálya.

Síkölcsönző mindenhol van, Zauchenseeben, Flachauban, Flachauwinklben közvetlenül a völgyállomásoknál, vagy bent a településeken több is van. Ha további részletekkel segíthetek nyugodtan hívjatok fel. (20-5147742)
Egyébként akit érdekel az idei szezonban a szokásosnál sokkal nyomottabbak az új és a használt síléc árak is Ausztriában. Pl. új Atomic SL9 Device 311 kötéssel az Intersportnál 240 Euro (Eredeti ára 550 volt).

Jó síelést mindenkinek!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »