Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

buboka kiemelt beszámolói
buboka
4 élménybeszámolót írt
4
14 éve tag
Ausztria
Turracher Höhe
2013.02.06.
Csodás hetet töltöttünk el ismét itt, fantasztikus volt! Jól kezelt pályák, kedves alkalmazottak, úgy érzed, itt tényleg érted vannak. A pályarendszer jól átlátható, baráti társaságok-különböző sítudással is - rövid időn belül összetalálkozhatnak egy megbeszélt helyen. A pezsgő, amit meglepetésszerűen más és más felvonó tetején üvegpohárból kínálnak, kedves gesztus, a gyerekek pedig nyalókát kapnak. Több pályaszállás is van a terepen, mi hűek maradtunk az Almhüttendorfhoz, mert bár pár percre van a pályától, az ára kíváló. A síbérlethez kedvezményt adnak, és bármilyen problémát azonnal orvosolnak. A házak előtt lehet parkolni, ami szintén kényelmes megoldás.
Sajnos egy hét gyorsan elmegy, de mi már tudjuk,jövőre ugyanitt!!
buboka
4 élménybeszámolót írt
4
14 éve tag
Ausztria
Turracher Höhe
2012.01.31.
Hát megjöttünk,sajnos.Turrach hozta a formáját,amiért szeretjük.6 nap szikrázó napsütés,sok ,jól síelhető pálya,nagyon kevés emberrel. A pezsgő,nyalóka osztogatás a régi,és áthúznak quaddal a tavon is.A kornocki oldal délutánra kicsit buckásodott,de a turrachi pályák végig nagyon élvezhetőek voltak. A 6 napos síbérlet mellé jár egy ingyen csúszás a Panoráma melletti bobpályán,nagyon élveztük.Szuper a pálya alja felé fekvő Panoráma hütte is,az én kedvencem a Heißer Jack (felgőzölt tojáslikőr tejszínhabbal).Az Almhüttendorfban volt a szállásunk,a házakat teljesen felújították,14 főre több,mint kényelmesek,saját szaunával.Sajnos történt a csapatban egy baleset (térdszalag szakadás),a közeli tamswegi kórház ellátása -szerencsére volt biztosításunk-csak dícsérettel emlegethető.
Ha most mentek,szerintem ugyanilyen körülmények várnak benneteket is,a hó tökéletes,jó síelést!

buboka
buboka
4 élménybeszámolót írt
4
14 éve tag
Ausztria
Turracher Höhe
2010.02.08.
Sziasztok,január közepén voltunk egy hetet itt nagy baráti társasággal, Almhüttendorf egyik 14 személyes házában. A szállást és a pályákat bátran ajánlom mindenkinek. Nagy csapattal, különböző sítudással is mindenki jól érezte magát. A pályák szenzációsak,nagyon jól összesíelhetők,a teljes hegy(ek) elérhető minden pályáról. Jól kezeltek,hóágyúzottak,sorban állni nem kell sehol. A kék és piros pályák jól kombinálhatók, szép környezetben, sokszor fák között,vagy erdőben kanyarognak, mégis szélesek, biztonságosak. Figyelnek a kényelmedre, a tavon valóban 2 percenként megy az a terepjárószerű jármű,ami áthúz a másik pályákhoz,de drótkötélen is áthúznak egy másik felvonó aljából. Az már csak kedvesség,hogy minden nap pezsgőt kínálnak a felnőtteknek,és nyalókát a gyerekeknek.
Nekünk nagyon pozitív tapasztalataink voltak, megyünk jövőre is!
buboka
4 élménybeszámolót írt
4
14 éve tag
Ausztria
Klippitztörl
2009.09.15.
Sziasztok,

mi több éve rendszeresen járunk ide,a pálya közepén található 14 személyes hütték egyikébe.Nagy csapatnak ideális,abszolút pályaszállás,kényelmes,komfortos.A pálya családi,illetve baráti társaságok számára kiváló.Nem nagy rendszer,de épp ez az előnye,különböző sítudással sem gátoljuk egymást,hiszen a 2,illetve 4 üléses felvonók melletti pályákon rendszeresen összefutunk,a hüttékről nem is beszélve.A csákányosról elérhető pályák pirosak,de jól síelhetők közepes tudással is.Több nagyon kellemes hütte van a pályák mellett.A síoktatás remekül megszervezett,kicsiknek és nagyoknak egyaránt,magyar nyelven is,bár az utóbbi két évben az 5 -6 évesek német oktatóhoz kerültek,de remekül boldogultak.Ha nagy pályarendszerre,fekete pályákra vágysz,nem ez a te helyed,de csapatoknak,akik külön,de mégis együtt szeretnek síelni,tökéletes.Eddig mindig jól kezelt pályákat találtunk itt,bár a déli pályák ,ha melegebb az idő,kicsit kásásak lesznek délutánra,és a 4-es beülő felé az utolsó szakasz kicsit buckás már,de ezzel együtt is ajánlani tudom.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.