Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Endre Sz kiemelt beszámolói
Endre Sz
1 élménybeszámolót írt
1
9 éve tag
Ukrajna
Bukovel
2015.02.12.
Sziasztok!

Nem szoktam élménybeszámolókat írni, de most meg kell tegyem, hisz olyan célállomásról van szó, ahova mostanában kevesebben kacsintgatnak...
Nem tudom, hogy mit hoz a politika a térség jövőjével kapcsolatosan, de pillanatnyilag a bukoveli sípályákon és az oda vezető útvonalakon csend és nyugalom honol.
Ellentétben a tavalyi (2014-es) esztendővel nem tapasztaltunk rendőri túlkapást (folyamatos alkohol-szondázást hamis értékekkel).
A pályák kitűnő állapotban voltak (2015. február eleje), az üzletekben minden volt, amire szükségünk lehetett, üzemanyagot bárhol lehetett vásárolni (kivéve autógázt). Sőt, a határon is minden "szokás" a régi...
Ha a világpolitika nem hoz szélsőséges negatív változást a térségre, akkor bátran elmehet bárki, hisz ahogy a kárpátaljai magyar barátaink fogalmaztak: a leginkább azzal tudunk rajtuk segíteni, ha oda megyünk!
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.