Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

benya kiemelt beszámolói
benya
1 élménybeszámolót írt
1
14 éve tag
Ausztria
Nassfeld
2014.03.11.
Sziasztok!

Hosszú hétvégézni voltunk Nassfelden! Nagyon jó kis terep lenne, ha jobb lenne a logisztika és ha kevesebb embert hoznának a pályára.
Sajnos a szokásos buckásodás itt 1 órával korábban megkezdődik, ami nekem nem, de a társaimnak nagyon kellemetlen volt. A Logisztikáról pedig annyit, hogy első nap mire felértünk a Millenium Expresszel, konkrétan stresszesebb állapotban voltam, mint egy kemény munkanapon.

A jó dolgok és pár tipp:
Bármennyire is laktok, kocsival menjetek ki a pályára 8:10-re és ne a Millenium Expresszhez, hanem a Trögl Skiplatzhoz. Egyrészt kevesen mennek el odáig, másrészt az első 50 síző között találhatod magad bármelyik terepen könnyedén. Azt hiszem, ennek értékét nem kell ecsetelnem.

Érdemes gyorsan felmenni a 10-es lifttel, ott a 63-ason csúszni egyet, vissza a 20-al lifttel, le a 23-25-40 vonalon (ha egyből 23-asról mész a 40-re, akkor betonon is csúszni kell) majd fel az 1-es lifttel és 7-8-1-4 pályákon csúszkálni 13:30-ig, majd szépen lehet enni-inni, hazamenni.

Ez a legideálisabb menet, így nincs bucka, nincs tömeg, a legjobb hütte van az 1-es felvonó tetején, zene, kilátás, pihenés.

Summa: Mivel a leírt rész kb 50km pálya, ezért sokallom kicsit a bérlet árat, meg a nagy hypeot, ami a pálya körül van. Inkább Obertauern, Livignot javaslom.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.