Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

becsvardibalazs kiemelt beszámolói
becsvardibalazs
2 élménybeszámolót írt
2
11 éve tag
... Mara elvileg jegyet mar nem lehetett venni, a parkolok elegge tele voltak/vannak, de a palyak, ahogy irtam, mint egy erösebb hetköznap. A narancssarga W11 lift a legszükebb keresztmetszet, itt volt, hogy 8 percet is varni kellett.
Steinbachalm hatul, ahol meg elvileg többen voltak. A Stuhleckban sorarol a kep kb 11:30-kor keszült, itt 4 percen belül a liften voltam.
Csinaltam több kepet is, de ma delig sokminden arnyekban volt.
Promibahn, huzo liftek szinte csak 1-2 ember. A Familienliftnel 13 ora elött keszült a kep szinte senki nem volt a palyan.
Magyar szot nem hallottam, magyar rendszmu autot is csak egyet lattam, viszont szlovak, cseh azert akad.

Bizonyos hüttekben lehet elvitelre venni italt es szendvicseket.

Képek:
https://sielok.hu/fotoalbum/stuhlec...k-2021-01-01/galeria/
becsvardibalazs
2 élménybeszámolót írt
2
11 éve tag
Nem vagyok egy gyakorlott forumozo, de megprobalok mindent összeirni, es sajnalom, hogy aki sielni szeretne, de a jelenlegi körülmenyek nem teszik lehetöve, otthon ülve a kinok kinjat eli at.

1. Vegyük kette a ket nagyobb hegyet. Alapvetö problemak a Hirschenkogelen voltak es nem a sielok letszama miatt. De egy ilyen "sinemzetnel" is vannak akik nem ertik meg, hogy miert lehet sielni menni, es a nagymamat miert nem lehet meglatogatni; es alapvetöen a sajto, mint mindenütt a szenzaciokra utazik.

2. Mind a Hirschenkogel (semmering.com), mind a Stuhleck (stuhleck.com) feltetelhez köti a sielest. Hirschenkogel, vagy online jegyvasarlas, vagy szezonberlet eseten is be kell jelentkezni. Habar ez 500m-re közelebb van hozzam, mint a Stuhleck, iden meg nem voltunk, majd talan a következö napokban elmegyünk oda is sielni. Stuhleck-en szezonberlettel barmikor mehetsz, napi jegyet szinten online kell megvasarolni, amivel regisztralsz, es ha az adott idöszakra nincs kapacitas nem tudsz jegyet venni.

3. A Stuhlecken szerintem nagy ovatosaggal van tervezve a max. letszam, mert tegnap 10 körül olyan erzesem volt mint egy erösebb januari hetköznapon, palyakon jol lehetett menni, a narancssarga W11 liftnel volt egy kb. 5 perces varkozas, a többi ülö liftnel kb 3 perc. Ellentetben Online az összes delelötti es napi jegy el volt adva. Huzolifteknela Schieferwiese 8-10 között az egyesületek miatt egy kicsit tömöttebb, aztan 0 perc varakozas. a Stuhleckbahn-on es a W11 liften FFP2 maszk kell. Becsuszoknal 2-3 liftes all, akik figyelnek, szolnak, hogy a maszkot vegyed fel, ha ezt automatikusan nem teszed meg. Familienliftnel nem tudom, hogy van.

4 Steinhausban van meg egy kis lift, a Schmoll lift, miutan oda nem kell regisztracio, szerintem a megszokottnal többen vannak.

Es akkor amit meg latok, autopalya lehajtokban rendörök, sipalya parkoloban rendörök, sipalyara vezetö utkeresztezödesben rendörök,...lassan olyan erzesem van, mint egy Ujpest-Fradi meccsen. (Bar 2012 ota nem utaztam Bp-en 3-as metroval, amikor lila-zöld rangado volt) Parkolokban keves szlovak, cseh, talan 1-2 magyar rendzsamos auto, de hogy milyen uton, modon jutottak ki, nem tudom, elmeletem szerint ök Ausztriaban laknak. Bevallom, eddig a rendöröket is csak az autoban lattam, tehat nem tudom, hogy pl. egy külföldi pl. magyar rendszamu autonal kiszallnak ellenörizni, vagy sem

Ha ugy van a következö napokban megprobalok fenykepeket is csinalni, es egy beszamolot irni, illetve ugy csinalni, hogy reggeltöl delutanig fent legyek a hegyen, mert eddig munka miatt csak 2-3 orakat tudtam sielni, tehat egy komplett naprol nincs kepem.

Hataron mi van, hogy van, nem tudom. Es mindenkinek sinapokban gazdag uj evet kivanok!
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.