Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

htamas21 kiemelt beszámolói
htamas21
1 élménybeszámolót írt
1
14 éve tag
Sziasztok!
Gondoltam írok pár sort, mert most jöttünk haza Hauser Kaibling-ről (2010.01.14), azon belül a Berghotel-ből, - itt volt a szállásunk. A Berghotel-re szeretnék kitérni, mert a fórumon eléggé lehúzták. Többen voltunk kint, mindannyian a szállodaiparban dolgozunk, tehát van egy kicsi fogalmunk róla...Szerintem ár-érték arányban nagyon jó volt a szálloda, a reggelivel és vacsorával nem volt semmi gond, sőt, osztrák viszonylatban szerintem a félpanzió kifejezetten jó volt. A reggeli, bővített Conti+ reggeli volt,- svédasztalon. A szoba is rendben volt és a személyzet is nagyon segítőkész, aranyos volt, pedig hamarabb is érkeztünk. A szálloda szerintem nagyon jó helyen van, bár nem teljesen pályaszállás, de fél perc kocsival, amúgy sokan, gyalog is felmentek a felvonóhoz, de szerintem az egy kicsit kemény (hegynek felfele).
A Hauser Kaibling pályái jók voltak, nem voltak kevesen, de sokan sem, pont jó volt. Az idő is kiváló volt, bár csak kevés hó eset. Viszont a Planai-ra próbáltuk átküzdeni magunkat Snowboard-al, nagyon-nagyon keskeny a pálya, - hát az egy óriási küzdelem volt, és ott nem is volt olyan jó a pálya. Összességében minden nagyon szuper volt, mindenkinek tudom ajánlani mind a pályarendszert, mind a szállodát.
Jó síelést mindenkinek....
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.