Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

hetzmann kiemelt beszámolói

2013.12.11. Síterep: Tauplitz, mások beszámolói
A múlt hétvégén Tauplitz síterepén szerettünk volna síelni. Az időjárás viszont ezzel nem értett egyet. A Xavér ott talált minket a hegyekben. Három éjszakát töltöttünk a Hotel Berghof Tauplitzalm vendégszeretetében. S éppen ez az, amiért úgy gondoltam feltétlen írok néhány sort az ott tartózkodásunkról, mert nagyon jó szívvel gondolunk vissza az eltöltött néhány napra, annak ellenére, hogy a három napból nem egész másfél napot sikerült csak síelnünk. Megérkezésünkkor ragyogó napsütés fogadott még, bár már a liftek leálltak, mert már zárás után voltunk. Csodáltuk a mesés panorámát, aztán este a csillagos égboltot. Másnap, mintha a világ egy másik felén ébredtünk volna. Tomboló szélvihar hordta a havat - ítéletidő tombolt odakinn. A magyarok által üzemeltetett szálloda minden munkatársa jelesre vizsgázott ezen a néhány napon. Amit elképzelni sem lehet, azt is megpróbálták odavarázsolni nekünk, hogy jól érezzük magunkat. Az időjárásról semmit nem tehettek mégis kézzel tapintható volt együttérzésük. Türelmes, kedves és barátságos kiszolgálással, a szaunák teljes üzemeltetésével, a programok szervezésével sikerült elérniük, hogy észre sem vettük, hogy nem tudtunk síelni. Ezúton is szeretném megköszönni mindannyiuknak kedvességüket és önzetlen segítőkészségüket. Jó volt látni, hogy a magyarok által üzemeltetett szálloda jelesre vizsgázik a "sógorok" birodalmában, mindenki megelégedésére.
A sípályák a vihar nyomait itt-ott még viselték, de ezen csöppet sem csodálkoztunk. Nagyon tetszett, hogy hosszú pályákon csúszhattunk, néha bizony - bár igazán keveset - botoznunk kellett, de a második menetben már tudtuk, hol kell megengedni a lécet kicsit jobban, s akkor már ott sem kellett botozgatni.
A panoráma csodás, ha valakinek sikerül napsütésben végig síelni itt néhány napot biztosan egy életre szóló élmény marad.
h i r d e t é s
2012.12.21. Síterep: Rauris, mások beszámolói
Csodálatos négy napot töltöttünk Rauris síterepén, a Hotel Sonnhof által meghirdetett besíelési akció részeseként. Nagyon jól éreztük magunkat. A szálloda nagyon szép, tiszta és rendezett. A szakács és segítői ínycsiklandozó ételekkel kedveskedtek, nagyon finom és nagyon bőséges kínálattal. A személyzet határtalanul türelmes és segítőkész. Nagyon örültünk, hogy mind ezt egy magyar üzemeltetésű szállodában élvezhettük, köszönet a személyzetnek innen is!
Igazából egy napot leszámítva az időre sem lehetett panaszunk, hiszen napsütésben élvezhettük a síelést, a síterep a fekete pályát leszámítva végig működött. Néhol ugyan jeges volt reggelente, de még friss hóban is síelhettünk az utolsó napon.
A táj csodálatos - mint oly sok helyen Ausztriában - de csoda szép volt a Grossglocknert látni, a felső állomásról. A hófehér hegycsúcsok a csodás napsütésben bámulatosan szépek voltak.
Csak ajánlani tudjuk a síterepet és a szállodát is mindenkinek.
Megpróbálok néhány képet feltölteni, hogy látható legyen miért is marad szép emlék nekünk Rauris.
IMGP3140.JPG IMGP3106.JPG IMGP3108.JPG IMGP3111.JPG IMGP3120.JPG IMGP3122.JPG IMGP3129.JPG IMGP3133.JPG IMGP3134.JPG IMGP3139.JPG
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 306 vendég és 24 regisztrált felhasználó látogatja.