Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

sikig kiemelt beszámolói
sikig
1 élménybeszámolót írt
1
11 éve tag
Ausztria
Nassfeld
2015.02.23.
Sziasztok!

Február 16 és 20-a között töltöttünk 5 sínapot Nassfelden. Két ködös reggelt leszámítva gyönyörű napsütéses már-már tavaszi időnk volt. Obervellach-ban laktunk kb. 16 km-re a MillenniumExdpress völgyállomásától. Féltünk a tömegtől reggel a Millenniumnál és a 80-as pálya délutáni állapotától ezért minden reggel felautóztunk Trögl Skiplatz-ig, így még a nagy tömeg felérkezése előtt lehetett csúszni a tükörsima 40-es pályán. Általában reggel a 1,4,7,8,9 pályákon csúsztunk, a 4-es pálya különösen jó volt, széles és jó vonalvezetésű. A többi piros pályáról is elmondható, hogy jó az esésük, a napsütésnek jobban kitett pályák nappal kicsit olvadoztak és este jegesre fagytak. Délutánra a 40-es pálya alja és a 60-as pálya teteje buckásodott a legjobban, de még etzek is bőven síelhetőek voltak.
A kék pályák a 29-est leszámítva nem voltak túl jók, egy ratraknyi szélességűek sok helyen jegesek, kövesek voltak, a párhuzamos piros pályák sokkal nagyobb élményt jelentettek.
A Carnia népszerűsége töretlen ez látszik is rajta, az állapota elég gyorsan leromlott, a laposabb részeken már vékony volt a hóréteg sok volt a kő meg a fű.
A tömeg a jó időnek köszönhetően elég nagy volt. Az "élményelemek" nagyon jópofák, a video és fotópontokon készített felvételeket vicces este visszanézni. A Madritsche-n lévő síszervíz is meglepően jó, ugyan nem csinálják meg 10 perc alatt a léceket még mindig elég gyorsak és jól dolgoznak.
Összességében nagyon kellemes öt napot töltöttünk itt.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.