Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

vaadiv kiemelt beszámolói
vaadiv
1 élménybeszámolót írt
1
14 éve tag
Olaszország
Tonale
2011.04.06.
Sziasztok! Március végén voltunk Ponte di legnoban egy hétig. Szuper időnk volt, bár egy kicsit túl meleg is, így délután a Presena gleccserre "szorultunk vissza". Sokan fanyalognak, hogy milyen unalmas ez a hely. Mindig ennyit unatkozzak. Mióta kész a kabinos felvonó Tonale és Ponte di Legno közt 40 pályán lehet síelni: erdei, "famentes", gleccser, freestyle arena, freeride. Kutyaszán, motorosszán.
Jó éttermek(slozik kicsit gázok) vannak, bár azért nem a legolcsóbbak. De, hogy ne unatkozzunk ennyire, superskirama bérletünk volt amivel síeltünk madonnán és egy fél napot a pejoi Val de Mite pályán, mely 3000-ről megy le akár 1250-ig.(kásás hóban nem volt hozzá kedvünk). A pályákat nagyon jól karban tartják. Kiszolgálás és a hozzáállás mindenhol normális volt. A tonalei részen kezdőknek is van bőven pálya. De combos feketék is vannak. Felvonók zöme jó, egy-két csere érett van csak.
Képek:
https://sielok.hu/fotoalbum/203197/...kep/1/

https://sielok.hu/fotoalbum/121921/...kep/1/

https://sielok.hu/fotoalbum/869278/...kep/1/
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.