Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

szcsaba kiemelt beszámolói
szcsaba
1 élménybeszámolót írt
1
19 éve tag
Szia Schuht !

Továbbra is tudom ajánlani Flachaut és Wagraint. Én ebben a szezonban is oda megyek. Wagrain és Flachau tökéletesen összesíelhető. Számora több előnye is van. Mára teljesen felszámolták a csákányos felvonókat, és kényelmes 6-8 -as ülős felvonók vannak a kabinosok mellett. Változatos pályarendszer, mind nehézségi fokra mind vizszintes vonalvezetésre egyaránt. A pályák túlnyomó többsége széles (100 - 200 m.). A felvonóknál sorbanállás gyakorlatilag nincs, max 2-3 perc.(Ez januári tapasztalat). Épp most kaptam meg az új szálláskatalógusukat, az árak nem nagyon változtak. Szoba reggelivel Flachauban 25 - 35 Euro/fő, 2 -3 személyes apartman 40 - 45 Euro, 4 személyes apartman 80 - 100 Euro.
A szállás Reitdorfban kb. 10 - 15 %-al olcsóbb, ingyenes síbusz onnan is van. Ha érdekel, néhány saját fotót tudok küldeni a flachaui terepről, ha megadod az e-mail címedet.
Nem elhanyagolható a távolság sem, hozzánk (Balaton) pontosan 400 km, és nem véletlen az sem, hogy a https://www.bergfex.at -n a toplistán mindig a 3. - 5. helyen áll az osztrák síterepek közül.
119-1911-N.jpg
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.