Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Macover kiemelt beszámolói
Macover
1 élménybeszámolót írt
1
14 éve tag
Ausztria
Gerlitzen
2011.01.07.
Tegnap -10 fok volt és szélvihar egy két felvonó nem is müködött mi a 8-as parkolóból nem is tudtunk feljutni a csúcsra, nem ment a felvonó (mondjuk nem is akartunk én ilyen jeges széllel még nem találkoztam, 70-90 Km/h szél volt). Gondolkodtunk egyaltalán síeljünk-e, de mivel meg volt a bérletünk a 11-es pályán csusztunk egyet. A teteje félelmetesen jeges szeles volt, de kb. 300 m után a fák között hirtelen nyár lett a felvonó alján egy szuper hütte is van, a napozó székben leégett az arcom. Csákányos felvonó van, alig síelt valaki, ha rosssz az idő van a 11-es pályát nézzétek meg itt még itélet időben is lehetett síelni.
Ma +2 fok lett viharos szél, 1700 m felett iszonyat köd, a felvonó a P8-as parkolótól megint ki volt kapcsolva a szél miatt. Délig gondolkodtunk hogy síeljünk-e ketten 58 euróért ilyen rossz időben, a síbérlet kassza mellet vagy 10x elmászkáltunk, mikor rászántunk magunkat a síelésre a kasszás ember tök rendes (Angolul barátnőmmel megkommunikálták hogy rossz az idő és a pálya ezért adjon valami olcsó jegyet :) így gyerek jeggyel síeltünk 25 euróból ketten).
Még egy érdekesség a P7, P8 parkoló útdíjas 8 euró/nap, de a jófej síbérlet kasszás ember adott ingyen jegyet ami felnyítja a sorompót igy ingyenes. (szerintem aki síbérletet vesz annak jár ez az ingyenes parkoló jegy csak senki nem tudja, maguktól pedig nem adják.)
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.