Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Hetime kiemelt beszámolói
Hetime
1 élménybeszámolót írt
1
4 éve tag
Ausztria
Goldeck
2020.03.14.
2020.március 9-11ig síeltünk Goldecken. Gyönyörű helyen van a sípálya. Óriási és ingyenes a parkoló. A felvonó modern. Hosszú meredek út vezet fel a sípályákig.
Ami miatt úgy döntöttem, hogy írok, hogy segítsek a választásban. Nem nevezném családi terepnek. Sok pályára ráfogják, hogy kék, de azt gondolom csak azért, hogy többen merjék választani desztinációnak. Elég meredekek a pályák. Viszont nagyon szélesek szerencsére. A libegők megközelíthetősége sem ideális. Mindenképp meg kell küzdeni 1-1rémisztő meredéllyel, hogy a libegőt használni tudd. Nincs alternatíva. Azonban a csúcsról a kilátás csodálatos, mindenképp megéri felmenni. A tanpálya lehetőséget nyújt több féle tudásszint elsajátítására . Nagyon sokan vannak rajta, hisz sokan szembesülnek azzal, hogy a többi meredek pályához nem elég a tudásuk. A csákányos felvonóknál így elég hosszú sorok tudnak kialakulni. Jól éreztük magunkat, de kisgyerekekkel nem javaslom.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.