Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

ojud2 kiemelt beszámolói
ojud2
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
Ausztria
Saalbach
2011.12.16.
Mi itt síeltünk csütörtökön, és pénteken (ma). Nagyon kevés ember volt a pályákon, sosem kellett sorban állni a felvonókhoz. Az új kör szuper, bár ma nem volt nyitva teljesen, csütörtökön végig lehetett síelni rajta. Tegnap majdnem egész délután esett a hó, ma meg szeles nap volt.
Holnap Obertauern, vasárnap meg Zauchensee. :-)
ojud2
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
Mi is Stuhleck-en voltunk szombat, vasárnap. Nagyon jól éreztük magunkat, és sokat síeltünk, izomláz ezerrel. Megérte elmenni. A Cafe-Pension Platzl volt a szállásunk. Viszont vannak negatívumok is:

Szerintem szombaton rengetegen voltak (rádió nap is volt), volt felvonó (A), ahol több, mint fél órát álltunk sorban. A pályák már 11 körül nagyon jegesek voltak, hipp-hopp lehordtuk azt a kevés műhót is, ami rajta volt. (Kezdőknek ez rémálom.) Több pályán (1-es, 10-es pálya) is csomó kő feljött a hó tetejére. Féltettük nagyon a léceket, mert annyi volt, hogy kikerülni sem lehetett mindet, ezekre a pályákra nem mentünk többször. Szerencsére nem lett komolyabb sérülés a léceken.

Vasárnap érezhetően kevesebben voltak, és tovább tudtunk normálisabb minőségű pályákon menni. És: 2 körül elkezdett esni a hó!!! Nem tudom mennyi esett, és meddig, de nagyon sajnáltuk, hogy pont most kellett haza jönni.

Amúgy csoda és tök jó, hogy 10 napja nem esett hó, és azért síeltünk egész nap!!! A 3a pályát egész 2 nap hóágyúzták, gondolom megnyitják hamarosan.
Megyünk vissza a szezonban még!
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.