Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Lhzo kiemelt beszámolói
Lhzo
1 élménybeszámolót írt
1
5 éve tag
Szép napos időt mindenkinek!
Életünkben először úgy gondoltuk a felnőtt gyerekeinkre bízzuk az ünnepi készülődés örömét, gondjait. Mi útra indultunk Murauba. A határ könnyedén átléphető volt, igaz egy dossziényi dokumentum (3 oltás,pecsétes papírok
+ antigén teszt,green pass) felkészülve érkeztünk oda. A Club Hotel ablakából a felkelő nap ☀️ sugarai ébresztették a reggelt. Szombat és vasárnap még voltak,de hét közepén igen kevesen .
Az új kabinoknak köszönhetően gyors, kényelmes könnyű feljutás volt. Minden pálya kifogástalan állapotban .így napi rutinná vált a közép állomásig való 2 bemelegítést követően a talp állomásig való csúszás, amit 3-4-szer délig meg ismételtük. Az új panoráma hüttében elfogyasztott étel után a naposabb oldalt választottuk és délután ezeken a pályákon csúsztunk zárásig . Feleségem, aki nagyon óvatos síelő, élvezte a 40-60-as tempót. Könnyedén, biztonságos sieléssel mentünk 40-50km-rt naponta. Kellemes napsütötte hetet töltöttünk itt. Mindenkinek ajánlom, a fejlesztéseknek köszönhetően osztrák minőség. A maszk szigor tapintható. És végre nem a külföldiek a renitensek, inkább a helyi fiatalok.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.