Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

tubfish kiemelt beszámolói
tubfish
2 élménybeszámolót írt
2
16 éve tag
Most jöttünk haza egy hetes túráról a címbeli helyekről. Az idő nem volt valami jó, de 2* fél nap napsütés azért jutott. Végig esett a hó, a hét alatt kb. 50 cm plusz és nem sokat olvadt a völgy felett.
A flachaui pályák jók, de eléggé tele vannak minden nap (hétvégén és hétközben is!) a nap elejétől, emiatt sajnos 2-3 óra alatt elég buckásak lesznek. De sorállás sehol sem volt!
Többször átmentünk a közeli pályákra, ahol mindig sokkal kevesebben voltak és emiatt a pályák is sokkal jobb állapotban voltak. Aki szereti a szép kilátást és a széles pályákat, a wagraini Grafenberg-et ajánljuk, szuper!
Mindegyik pályán találkoztunk pár ratrakkal napközben is, ki lehet fogni szép síma pályákat utánuk.
Ma reggel Flachauban kb. 10 fok volt a völgyben, nagyon elkezdett olvadni, sütött a nap. De lesz még hó odafenn pár hétig :)
A felvonók szuperek mindegyik helyen, a flachaui space jet 3 ülései fűtöttek :), nagy részük buborékos, nem fagyunk meg a csúcsig rossz időben sem.
Ami minket meglepett (bár az osztrák szállásokra alapvetően jellemző, de nekünk pont nem említették, ezért kellemetlen meglepi volt), hogy a szállás és üdülőhelyi díj felett még áramdíjat is kellett fizetni, a mi 4-személyes apartmanunkra 50 euro-t. Egyébként szuper volt a szállás, makulátlan tisztaság, minden mintha új lenne, felszerelt konyha (még sütő is volt!), fürdőben hajszárító, törölköző, külön tároló a léceknek, botoknak, a cipőknek pedig fűtött tartórúd! a háziak kedvesek voltak, kérésre reggel friss kenyér jön házhoz. szóval top osztrák színvonal. kb. 200 m-es séta a felvonóig. Haus Sonnrein, ajánljuk nagyon, csak kérdezzetek rá az áramdíjra! ;)
http://members.aon.at/sonnrain/
tubfish
2 élménybeszámolót írt
2
16 éve tag
Franciaország
Orcieres 1850
2008.01.21.
tegnap jöttünk haza Orcieres-ből, péntek du csúsztunk utoljára és szuper volt! kétszer fél nap hóvihar, az egyikben kint is voltunk :) az utolsó napon a fenti pályákat részben lezárták, akkora volt a szél, de délutánra ismét ment majdnem minden felvonó. a pályák egyébként nagyon jók, a 6-os ülős tetején levő étteremben szuper a sonkás pizza ;) aki a szórakozási lehetőségek iránt érdeklődött:

van egy sportkomplexum, ahol van egy kis uszi csúszdával, ide 5 euro a belépő, és egy drágább hely ugyanabban az épületben (asszem, 20 euros) szolival, masszázzsal, melegvizes fürdővel. lehet korizni, van egy bowling-billiárd bár és egész sok kajálda a központban. lehet motoros szánt is bérelni este (!). szóval az esti szórakozás is megoldva. mi nem messze a pályák aljától laktunk apartmanban, nagyon rendezett, jól ellátott volt.
szóval csak ajánlani tudom. és rengeteg hó van, most érdemes menni!!!
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.