Landhaus Lungau csillagcsillagcsillag

Magyarul beszélünk
Pályaszállás
Wellness

Szállásfoglalás

A családbarát LANDHAUS LUNGAU *** panzió Salzburg tartományban, St Michael im Lungauban, 1050 méter magasan elterülő völgyben fekszik (Budapesttől 510 km-re). Lungau ideális uticél az aktív pihenést, hegyeket, természeti szépségeket keresőknek! Télen 4 Sípályarendszer, sífutópályák, túrasí központ és Hütte-k, nyáron kijelölt túraútvonalak, kerékpárutak, kultúrális rendezvények várják a hegyi levegő szerelmeseit.
A télen-nyáron nyitva tartó Landhaus Lungau 20 összkomfortos szobával (két és többágyas, egy és több légterű, max. 60 fő), finn és infraszaunával, gőzfürdővel, medencével, játszószobával felszerelt. Konyhánk, hangulatos éttermünk, bárunk bőséges és ízletes étel-ital fogyasztást kínál, valamint garancia a hegyekben a napi aktív tevékenység utáni kellemes, családi vagy baráti körben eltöltött estékre.

Magyar síoktató csapatunk gondoskodik róla, hogy a különböző szinten síelő felnőtt és gyerekvendégeink folyamatosan fejleszthessék sítudásukat, ugyanakkor a mindenkori hóviszonyokhoz alkalmazkodva biztonságosan síelhessenek. Akinek nincs saját sífelszerelése vagy csak nem szereti, tudja állandóan utaztatni, a panzió saját síkölcsönzőjét is igénybe veheti. További információk az oktatásról: www.sioktatas.at.
Házunktól Grosseck-Speiereck 5 km, a Ski Area Test győztes Katschberg síterep pályarendszere csupán 9 km, Fanningberg síterep 23 km, Obertauern pedig 35 km távolságra van. Rendszeresen karbantartott, káprázatosan szép sífutópályákban is rendkívül gazdag a régió, a legközelebbi pályához a háztól 100 méterre becsatlakozhatunk. A túrasízés szerelmeseinek szintén kiváló terepek biztosítottak a környéken, felfedezésükhöz túravezetést biztosítunk.

Akit pedig a sílécen való közlekedés minden válfaja elrettent, annak szebbnél-szebb útvonalakat ajánlunk az egészséges magaslati levegőn való túrázáshoz.

Nyári időszakban gyalog- és kerékpártúrákat szervezünk és vezetünk, hogy vendégeink is megismerhessék a környező természeti szépségeket. Segítünk a megfelelő kerékpár kölcsönzésében, hogy akár E-Bike-al is feltekerjünk a közeli hegycsúcsra, élvezhesse minden korosztály a panorámát, vízeséseket, tengerszemek látványát. A közelben szabad strand, kalandpark, különböző állatfarmok, vizi vidámpark, várak és a Milstätter See vár minden nyaralót!
SZÁLLÁSADATOK
Cím: St. Michael    Útvonalterv ›    Térkép ›
Telefon: +36-30-2595194, +43-6477-8451
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.