Montana Tours

Montana Tours
Montana Tours
Profil:Családi és diák sítáborok egyénre szabottan, gazdaságosan
Cím:6720 Szeged, Somogyi B. u. 20.
Telefon:+36 62 551 991
Web:https://montanatours.hu/
A Montana Tours 1998 óta mindvégig igyekezett megfelelni a hazai és nemzetközi idegenforgalmi piac igényeinek, szem előtt tartván a minőségi szolgáltatást, a rugalmasságot, valamint a versenyképességet kereslet és kínálat tekintetében. Sokoldalú szolgáltatása, minőség iránti elkötelezettsége és a szakértelem ötvözésének köszönhetően, egyre bővülő ügyfélkörrel büszkélkedhet. Az utaztatás bonyolult, és naponta változó világában a tapasztalt, nagy gyakorlattal rendelkező munkatársak kipróbált és bevált megoldásokat ajánlanak a megrendelő igényeire.

Irodánk speciális utazásszervezője a téli sportoknak. Így az utazási piacon egy kiemelkedő és meghatározó saját szervezést és értékesítést foglalunk el, ezzel növelve és megerősítve mint speciális területtel foglalkozó tour operator iroda helyét az utazási palettán. Önálló téli síkatalógussal jelenünk meg 1998 óta. Kiemelkedő Ausztriába irányuló értékesítésünknek köszönhetően tagja vagyunk az Österreich Werbung, vagyis az Osztrák Idegenforgalmi Képviselet Ausztria Klubjának, melyben összesen csak közel 30 utazási iroda nyert tagfelvételt forgalmi adatok alapján.

Önállóan bérelünk Ausztriában - Karintiában és Tirolban összesen 4 szállodát egész szezonban és további szállodákban is kontingenssel és közvetlen lekéréssel dolgozunk Olaszország , Svájc és Franciaország síparadicsomaiban. Így ügyfeleknek a publikált áraknál jóval kedvezőbb, speciális áron tudjuk értékesíteni ezeket a szolgáltatásokat.

Bővebb infó: https://montanatours.hu/
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.