Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

kezdo sielok..


kezdo sielok.. Ket tanulo a szurke ruhas 27 eves ez volt az 5-ik napja silecen s ez egy eleg meredek palya..sosem hoekezett egy percig sem nem siel jol de nagyon jo iranyban halad..5NAP UTAN!!

A masik video egy 55 eves ember 7-ik napja silecen szinten eleg meredek palya..latszik sokkal felosebb de biztonsagosan siel visszaforditja a lecet hegyfele amikor lassulni akar nem panikol...aranylag jo karmozgas s nem tekergeti egyik sem magat ossze viszza s van szep lenduletuk stilusuk nem mint egy fagyott patkany kuporognak s tvisztelnek ossze vissza mint a John Travolta a regi filmeken..kezdenek iven menni van egy kis harmonia!!% es 7 nap utan meredek palyan!!
Egyik sem ment 10cm-ert sem hoekeben..igy nem volt mit elfelejteni..mindjart szep lassan iven menni botot hasznalni

S visszaforditani a lecet a hegy fele ja es aranylag szep iveket huznak nem rangatoznak logo kezzel ossze vissz mint akinek bevezettek a 220-at a nadragjaba azt gondolvan hogy az sieles!!!

Probalom megmutatni amirol beszelek!!!
 
KOMMENTEK
endre77 | 2020.05.11. 03:31
Ez Arpad 7-ik napja felos 55 eves ember..de azert alakul szepen controlallja a tempot..erdemes megnezni egesz nap szinte csak mi sieltunk ezen a palyan..Nezd meg a silecek nyomait elarul sok mindent..amikor sieltek elvunul egy csapat vagy csak egy ember is nezd mega nyomait!!1Elarul sok mindent.sokan ugy neznek ki mint amikor a kigyo masszik!

Egy kis cikcak..AZ NEM KANYAR!! a kanyart be kell felyezni!!Es nem tul sok egyeneset menni a kanyarok koztt mert az meg ugy nez ki minta kampos bot egy kanyar egy egyenes!!!Kanyarbol kanyarba!!!..milyen tempoval milyen szuk vagy nagy iven az mindegy de kanyarbol kanyarba!!!
endre77 | 2020.05.11. 03:33
Sanyi! Meg anyit nezd meg ahogy megall a video ezt a testpoziciot jegyezd meg Errol meg beszelunk!!
Sansovino | 2020.05.13. 13:33
Látom. Nálam az egyenes a pihenő rész, amikor felkészülök a következő kanyarra. Kezdőként, még darabos és türelmetlen az ember, de gyakorolni fogom.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.